Evenimentul Zilei > Monden > Dan Negru, un exemplu pentru toți românii. Ce face când nu îl vede nimeni
Dan Negru, un exemplu pentru toți românii. Ce face când nu îl vede nimeni

Dan Negru, un exemplu pentru toți românii. Ce face când nu îl vede nimeni

Cunoscut pentru audiențele pe care le face cu emisiunile de divertisment pe care le moderează, Dan Negru pare că este foarte prudent cu noul coronavirus. Și oferă o lecție pe care trebuie să o învățăm toți.

Regele audiențelor, așa cum i se mai spune, este mai mult decât îngrozit, însă nu de vreun realizator al unei televiziuni concurente, ci de noul coronavirus. Speriat de COVID-19, Dan Negru are grijă să respecte toate directivele medicilor.

Aflat la Chișinău, în Republica Moldova, unde filmează pentru următorul program de Revelion, îndrăgitul realizator de televiziune nu se desparte de dezinfectant. Conform cancan.ro, care a obținut mai imagini din culise, de pe platourile de filmare, Dan Negru folosește pulverizatorul de dezinfectant ori de câte ori are ocazia, de fiecare dată când ia o pauză de la filmarea viitoarei producții TV ce urmează să fie difuzată în noaptea dintre ani.

În fiecare pauză, înte două filmări, Dan Negru se echipează corespunzător, conform recomandărilor autorităților, cu mască pe față și se apucă de curățenie la locul de muncă. Pulverizează cu dezinfectant peste tot, pe toate pupitrele și în toate locurile în care se află.

Una dintre cele mai bine cotate vedete TV

Dan Negru este una dintre cele mai bine plătite vedete de televiziune datorită audiențelor pe care le face cu emisiunile pe care le realizează. Conform cancan.ro, se pare că acesta încasează, pentru fiecare sezon, un salariu foarte important, de la Antena 1, mai exact 135.000 de euro, aproximativ 637.000 de lei.

Despre Dan Negru se știe că este singurul moderator de televiziune din Europa care a prezentat 20 ani la rând programe televizate de Revelion și a fost lider de audiență. El a fost inclus în „Top Host European Broadcast” datorită faptului că a prezentat simultan formate internaționale de succes în două țări diferite, România și Republica Moldova.

Dan Negru a început să lucreze pentru Antena 1 în anul 2000, iar de-a lungul timpului a realizat mai multe emisiuni de succes printre care „Te pui cu blondele”, „Vrei să fii milionar”, „Ciao Darwin”, Fabrica de Staruri” etc.

Din 2010 a devenit moderator TV și în Republica Moldova la televizunea Prime, cu emisiunile: „Vrei să fii milionar?”, „Da sau Nu?”, „Fabrica de staruri” sau „Roata Norocului”.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: