Evenimentul Zilei > Monden > Dan Negru a ajuns în piața umedă din Wuhan, locul de unde a început pandemia de coronavirus. Ce-l neliniștește cel mai tare pe celebrul prezentator
Dan Negru a ajuns în piața umedă din Wuhan, locul de unde a început pandemia de coronavirus. Ce-l neliniștește cel mai tare pe celebrul prezentator

Dan Negru a ajuns în piața umedă din Wuhan, locul de unde a început pandemia de coronavirus. Ce-l neliniștește cel mai tare pe celebrul prezentator

Dan Negru a ajuns în piața umedă din Wuhan, China, fix când a început să se dezlănțuie virusul păgubaș. Prezentatorul a mărturisit că îl sperie foarte tare ideea că nu se știe când nebunia va lua sfârșit.

Dan Negru este foarte pasionat de călătorii, dar una dintre vacanțele lui nu a fost așa fericită cum și-a imaginat. Prezentatorul a mărturisit că a ajuns în Wuhan în momentul în care China se confrunta cu virusul COVID-19, problemă de care România de-abia auzise.

”Îmi plac locurile alea și sunt sigur că o să vină și vremea acestor formate tv. La fel e și China sau orice altă țară. Găsești exoticul curat și exoticul murdar. Am fost în China cu puțin timp înainte să explodeze nebunia virusului. Și am mâncat șerpi și gândaci din celebrele „piețe umede” de unde se spune că ar fi izbucnit virușii. Dar, uite, supraviețuiesc”, a mai spus Dan Negru.

„Pe mine cel mai tare mă neliniștește faptul că nimeni nu spune cum se va termina. Nu există o explicație a începutului și nu există un orizont al sfârșitului. Nimic nu e mai deprimant. În schimb, toți au opinii, păreri”, a mai spus Dan Negru, potrivit capital.ro.

Omul de televiziune a precizat că este convins că va urma o criză financiară greu de imaginat.

Dan Negru, conștient că într-o zi nu va mai prezenta interes pentru TV: Mă vor arunca fără să mă mai cunoască, ca pe un câine

Nimeni nu a fost pregătit pentru COVID-19

„Nu e nimeni pregătit, și dacă ai minime cunoștințe economice, sau măcar un bun simț nazal poți să vezi că vine urgia financiară. Ori se va schimba piața monetară radical și implicit toate celelate raporturi economice, ori vine mama tuturor crizelor, cum a spus Roubini. Mă dezamăgește tot ce înseamnă politic în România. Dar e normal așa, vremurile grele au dat mereu conducători slabi.

Nu cred că o să trecem ușor criza care vine. Pentru că încrederea a dispărut. Am văzut hoți care au devalizat statul și au rămas milionari. Am văzut jafuri publice rămase nesancționate, așa că nu mai am încredere. Nu spun asta din populism politic. Mi s-a propus în ultimii doi ani să intru în lumea politică pe diferite funcții și scaune. Și am refuzat mereu categoric. Nu mă pricep și nu vreau. Fără niște echipe bune în conducere, șandramaua se va prăbuși. Și se va prăbuși cu zgomot”, a încheiat prezentatorul TV.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.