"Dan Diaconescu nu poate vota. Am primit câteva explicaţii de aici din comisie, este un sistem pe care trebuie să-l schimbăm. Mi s-a explicat că, dacă am buletin de Bucureşti, trebuie să votez acolo unde este adresa din buletin, deşi am domiciliul flotant aici, pe o stradă din apropiere, iar din acest motiv fiica mea învaţă în această şcoală", a explicat Diaconescu, citat de Agerpres.

El a spus că în baza dreptului de a candida la Preşedinţie, avea voie să voteze oriunde.

"O să merg prin alte secţii să-mi încerc norocul să vedem ce se întâmplă acolo. Îi rog pe români să fie foarte atenţi la viitorul copiilor lor să nu rateze această şansă de astăzi, este un ultim tren al speranţei", a precizat Diaconescu, citat de Agerpres.

REZULTATE TURUL 1 ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 și EXIT POLL turul 1 alegeri prezidențiale 2014

Află ușor și rapid, pe evz.ro, rezultatele sondajelor EXIT POLL realizate la ieșirea de la urne în primul tur al alegerilor prezidențiale 2014. EVZ.Ro prezintă în timp real REZULTATE EXIT POLL ALEGERI 2014, dar și REZULTATE VOT TURUL 1 ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE: De asemenea, pe evz.ro poți afla cel mai simplu si rapid rezultatele votului din turul 1 de scrutin al acestor alegeri prezidențiale. Află pe evz.ro cum s-a votat în fiecare județ.

Rămâi pe evz.ro în 1 și 2 noiembrie pentru a afla și cele mai importante știri ale acestor zile, declarațiile candidaților, incidentele electorale și rezultate alegeri prezidentiale 2014.

EVZ îţi prezintă cele mai importante ştiri şi analize despre alegerile prezidenţiale din 2014. De asemenea, pe evz.ro vei putea afla în timp real  rezultatele sondajelor exit-poll de la alegerile prezidentiale 2014. Cel mai bun portal de stiri va transmite in timp real rezultate turului 1 al alegerilor prezidentiale 2014 si rezultatele finale ale alegerilor prezidentiale 2014.

EVZ.RO vă prezintă cele mai importante știri despre ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014.

CITIȚI pe EVZ.RO sondaje, prezența la urne, rezultatele exit-poll-urilor și rezultatele la ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014 în timp real.

Te-ar putea interesa și: