Evenimentul Zilei > Monden > Dan Bittman se află într-o situație delicată: „Am bani de dat”. A luat o decizie care îl poate costa scump
Dan Bittman se află într-o situație delicată: „Am bani de dat”. A luat o decizie care îl poate costa scump

Dan Bittman se află într-o situație delicată: „Am bani de dat”. A luat o decizie care îl poate costa scump

Foarte mulți români și-au declarat nemulțumirea față de restricțiile din România. Mii de oameni s-au adunat în Piața Victoriei din București, sâmbătă după-masă, pentru a protesta împotriva deciziilor anunțate de Guvern. Nu doar persoanele împotriva vaccinării au ieșit în stradă, ci și cei care critică Executivul pentru criza economică și sanitară. La protest s-au aflat și nume importante din țară.

Dan Bittman, printre protestatari. Ce a făcut artistul în timpul manifestațiilor

Solistul trupei Holograf, Dan Bittman, a participat și el la protestul împotriva Guvernului. Artistul este cunoscut pentru pozițiile sale față de restricțiile impuse în România pe fondul pandemiei de coronavirus.

Dan Bittman a fost atent la cuvintele rostite la protest, inclusiv când a vorbit senatoarea Diana Șoșoacă, iar la un moment dat și-a scos telefonul mobil pentru a surprinde imaginile cu manifestanții din Piața Victoriei.

Artistul nu a purtat mască de protecție, iar când senatoarea Diana Șoșoacă a menționat la microfon că vor urma amenzi în acest sens, Dan Bittman a reacționat. Într-un moment de indiferență, solistul Holograf a spus: „Abia aștept. Am bani de dat!”, potrivit stirileprotv.

Solistul Holograf a lansat mișcarea de protest „Nu vreau”

Dan Bittman le-a solicitat românilor să lupte pentru „drepturile elementare”. Solistul Holograf susține că nu are încredere în autorități și nici în onestitatea demersurilor prin care acestea instituie măsuri de restricție împotriva răspândirii COVID-19.

„Vreau să văd dacă sunt un fraier în țara mea și sunt un dobitoc care apare pe la emisiuni și mă înjur cu autoritățile. Fiecare dacă poate să-și facă o poză acasă să o pună pe Facebook, dacă mai e voie, cred că e voie, să scrie pe ea. Dacă au curaj, să apară pe Facebook cu o hârtie pe care să scrie nu vreau.

Este ca în filmul ăla cu maimuțele și prima maimuță zice că nu vreau. Nu vreau să vă cred. V-am lăsat doi ani de zile să mă mințiți în față. Nu vreau să cred că ne vreți binele când, de fapt, ne vreți răul”, a spus Dan Bittman.

Mesajul lui Dan Bittman a fost lansat în contextul organizării unui protest, în data de 2 octombrie, în Piața Universității.

„Sunt o grămadă de oameni care gândesc că ar trebui să se oprească mascarada, să trăim normal, să ne creștem copiii, să facă o poză și să scrie «Nu Vreau». E prima frază pe care am învățat-o în limba noilor conducători: Nu vreau! V-am lăsat doi ani de zile să mă mințiți în față. Nu vreau să vă cred. Nu vreau să cred că există probleme de nerezolvat. Nu vreau să cred că ne vreți binele, când de fapt ne vreți răul. Cine e de acord, să-și facă o poză și s-o pună pe facebook. Nu vreau să vă mai văd sau să vă mai aud. De democrație ați uitat, de Constituție ați uitat.

Nu vreau să mai înghit lucruri fără explicație. Nu vreau să mai fiu discriminat, pe ce s-au dat miliardele. Sunteți plătiți din banii noștri să nu aduceți panica, să construiți spitale. Nu vreau să mai trăiesc ca un șobolan în țara mea”, s-a mai exprimat artistul.