Evenimentul Zilei > Politica > Dan Barna acuză PNL că a bombardat cu fake news-uri. A fost invazie de dezinformări înaintea alegerilor
Dan Barna acuză PNL că a bombardat cu fake news-uri. A fost invazie de dezinformări înaintea alegerilor

Dan Barna acuză PNL că a bombardat cu fake news-uri. A fost invazie de dezinformări înaintea alegerilor

Dan Barna a negat că ar fi avut orice fel de discuție cu premierul Florin Cîțu înainte ca șeful Executivului să devină președinte al Partidului Național Liberal (PNL).

Dan Barna, co-președinte al Alianței USR-PLUS, s-a plâns că au existat mai multe dezinformări, lansate pe diverse căi, în campania electorală pentru șefia PNL. El a precizat că nu a avut nicio discuție cu Florin Cîțu, despre niciun subiect.

Dan Barna a negat că ar fi avut vreo discuție cu Florin Cîțu înaintea Congresului PNL

„Nu a existat niciun fel de discuţie cu Florin Cîţu. S-au rostogolit mai multe ştiri false şi că Florin Cîţu ar fi discutat cu mine să îmi ofere nu ştiu ce preşedinţie de Cameră. Toate erau dezinformări de campanie electorală de ultim moment, acolo, la Congresul PNL, nu avea nicio legătură cu realitatea.

Cred că sunt deja o săptămână şi jumătate, două. Ultimele discuţii au fost cele de atunci pe care le-am spus în spaţiul public legate de momentele crize. Ulterior nu a mai existat un dialog”, a spus Dan Barna la Digi 24.

Dan Barna s-a referit şi la informaţiile apărute în spaţiul public potrivit cărora PNL ar dori să renegocieze acordul de coaliţie şi să ofere mai puţine ministere către USR PLUS în cazul în care această formaţiune revine la guvernare.

„A decis că nu mai are nevoie de USR PLUS în coaliţie şi a procedat cum bine ştiţi”

„Coaliţia a fost construită pe un acord foarte clar între cele trei partide din coaliţie. Premierul Florin Cîţu a decis că nu mai are nevoie de USR PLUS în coaliţie şi a procedat cum bine ştiţi, evacuându-l pe ministrul Justiţiei din Guvern. Decizia noastră a fost comunicată, e clară, nu se pune problema de a cere alte poziţii sau alte funcţii. Sunt alte ştiri care nu au nicio legătură cu realitatea”, a mai spus fostul vicepremier.

„USR PLUS a luat o decizie în unanimitate: nu putem continua guvernarea cu Florin Cîțu premier. Această decizie nu se va schimba, indiferent câte minciuni încearcă să răspândească „echipa câștigătoare. Vrem reforme pe bune, nu participarea la guvernare de dragul puterii, acceptând orice fel de condiții”, au spus cei de la USR-PLUS pe pagina de Facebook.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: