Evenimentul Zilei > Politica > Dan Barna a devenit tată. Mesaj plin de entuziasm postat pe Facebook de vicepremier
Dan Barna a devenit tată. Mesaj plin de entuziasm postat pe Facebook de vicepremier

Dan Barna a devenit tată. Mesaj plin de entuziasm postat pe Facebook de vicepremier

Vicepremierul Dan Barna a devenit tată, astăzi, și a dat marea veste în cadrul unui mesaj ce a fost postat pe contul de Facebook.

Dan Barna a devenit tată, astăzi, la vârsta de 46 de ani. Soția sa, Olguța, a născut, iar vicepremierul României a făcut anunțul pe contul de Facebook.

Dan Barna a devenit tată, azi, 10 august

„10 august și cea mai dorită notă de 10 pe care am primit-o vreodată. Această binecuvântare a venit astăzi în familia noastră”, a fost mesajul transmis de Dan Barna după ce a primit marea veste.
Olguța Dana Totolici, soția lui Dan Barna, nu poartă numele de familie al partenerului ei. Cei doi sunt căsătoriți de 14 ani. Despre acest subiect a vorbit copreședintele USR-PLUS în urmă cu câteva luni, la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de Kanal D.
„E un lucru lipsit de importanță. La momentul când ne-am căsătorit a spus că dorește să-și păstreze numele. Am spus că nu e nicio problemă. Nu e nimic în neregulă aici. Chiar nu e o poveste în spate, a fost o dorință, care nu m-a deranjat în niciun fel. E în regulă”, spunea Dan Barna.

„Știrea cu intervenția soției mele în comitetul politic executiv este falsă”

„Soția mea este un om grozav. Este un om care a muncit mult de la începutul vieții profesionale și poziția pe care o deține în prezent este un rezultat firesc al unei munci, al unei forțe de a învăța pe care o admir foarte mult. Dincolo de asta, știrea cu intervenția soției mele în comitetul politic executiv este falsă, este o minciună.

Colegii mei care au ”rostogolit-o” au fost invitați la secretariatul general și au ascultat înregistrarea. Și ce să vezi, nu s-a confirmat! Era o minciună! S-a lămurit, oamenii și-au cerut scuze după ce au ascultat (…) Soția mea nu e implicată deloc în viața partidului pentru că unul singur în politică dintr-o familie e mai mult decât suficient”, mai afirma Dan Barna despre soția sa. În 2019 s-a spus că Olguța Dana Totolici ar fi intervenit în comitetul politic al USR.