El a dezvăluit într-un interviu pentru EVZ ce surprize îi așteaptă pe telespectatori. Totodată acesta a oferit și câteva detalii despre mult așteptatul moment, când își va ține viitorul bebeluș în brațe.

– Evenimentul zilei: Cum a venit propunerea de a fi noul co-prezentator al uneia dintre cele mai populare emisiuni din România?

– Dan Badea: Am fost placut surprins de aceasta propunere și onorat, mai ales ca urmaream tot ce se întampla în aceasta emisiune.

– Ai fost la iUmor în calitate de invitat în nenumărate rânduri. Cum te simţi în postura de gazdă, având în vedere faptul că această emisiune ţine oarecum de domeniul tău de activitate?

– De trei ori am fost invitat special în emisiune și mi-am dat seama ca este o echipa foarte speciala. Cel mai mult mi-a placut ca am fost pe aceeași lungime de unda. Ma simt magulit ca mi-au dat ocazia sa trec de la telespectator la invitat și apoi la prezentator.

– Ce surprize ne pregăteşte noul sezon? Mai au românii umor?

– Românii au avut și vor avea umor pentru ca avem acel haz de necaz care ne e specific. Sunt multe surprize în acest nou sezon. Una dintre ele ar fi Andreea Marin care face „roast”! Deci… surprize, surprize!

– Ce sfaturi ai pentru concurenţi, în calitate de comediant?

– Sa nu se piarda și sa nu își ia energia din sala! Sa nu uite ca e un show TV, nu un spectacol cu public platitor de bilet.

– Care este reţeta succesului în această meserie?

– Nu exista o rețeta. Important e sa ajungi la performanța de a parea foarte simplu ce faci chiar daca e o munca permanenta.

– Cum a reuşit Mădălina, soţia ta, să te convingă să mai dai o şansă căsniciei, având în vedere faptul că, acum ceva timp ai trecut printr-un divorţ?

– Nu a trebuit sa ma convinga de nimic, când ai gasit omul potrivit, totul vine de la sine.

– Ce ai simţit în momentul în care ai aflat că vei fi tată pentru prima dată?

– Am simțit o bucurie imensa! În sfârșit, ma simt împlinit! Intram întro noua etapa a vieții noastre și suntem foarte fericiți!

– Cum ţi-a dat soţia ta vestea cea mare?

– Mai erau doua saptamâni pâna la ziua mea când ea mi-a dat o cutie și mi-a spus ca e cadoul de ziua mea, ca pot sa vad ce e atunci, pe loc, sau sa aștept pâna la ziua mea. Normal ca nu am așteptat și bine am facut. Este cel mai frumos cadou primit vreodata!

– Ati intrat deja în febra pregătirilor pentru întâmpinarea noului membru al familiei?

– Da. Chiar acum, când raspund la acest interviu, suntem la cumparaturi la Bebe Supermarket.

– Ce te inspiră atunci când îţi creezi textele?

– Tot ce se întâmpla în viața noastra poate fi subiectul unei glume. E un dar sa aduci zâmbetul pe buze românilor care acum, mai mult ca oricând, au motive sa fie triști.

– Îţi scrii textele pe hârtie sau sunt improvizate?

– Întotdeauna pe telefon. Le notez ca pe idei și le dezvolt pe scena.

 

Te-ar putea interesa și: