Evenimentul Zilei > Sport > Dan Alexa și Anamaria Prodan, ironizați după scandalul care s-a lăsat cu o corecție fizică
Dan Alexa și Anamaria Prodan, ironizați după scandalul care s-a lăsat cu o corecție fizică

Dan Alexa și Anamaria Prodan, ironizați după scandalul care s-a lăsat cu o corecție fizică

Oficialii clubului Astra Giurgiu încearcă să-l demită pe Dan Alexa și să-l aducă pe banca tehnică pe Bogdan Andone

Dan Alexa nu vrea să plece de la Astra Giurgiu, deși Ioan Niculae i-a găsit înlocuitor. „Alb-negrii” vor să-l aducă pe banca tehnică pe Bogdan Andone, dar deocamdată Alexa nu acceptă rezilierea contractului. Într-un comunicat publicat pe siteul clubului, oficialii amintesc de episodul în care antrenorul a fost pălmuit de Anamaria Prodan.

„Cu privire la informațiile apărute în spațiul public referitoare la relația impresarei Ana Maria Prodan cu clubul nostru dorim să facem următoarele precizări:

– singura sumă de bani virată de aceasta în contul clubului a fost de 50.000 euro, sumă care a avut o destinație precisă, în urma discuțiilor comune, pentru rezolvarea situației lui Gabi Tamaș, suma regăsindu-se în actele perfectate.
– nu există niciun fel de alte sume de bani în discuție, cele vehiculate în presă (privitoare la un împrumut de 300.000 euro) neavând vreun suport real.
– presiunile exercitate prin intermediul mas-media nu fac altceva decât să ducă situația într-o zonă de polemică, pe care clubul Astra a încercat să o evite și când antrenorul Dan Alexa a demisionat și când mandatul său a fost « perturbat fizic»”

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: