Evenimentul Zilei > Actualitate > Misterioasa SOŢIE a premierului Dacian Cioloş! Cum arată FEMEIA din spatele PREMIERULUI TEHNOCRAT, care a stat departe de OCHII PRESEI | GALERIE FOTO
Misterioasa SOŢIE a premierului Dacian Cioloş! Cum arată FEMEIA din spatele PREMIERULUI TEHNOCRAT, care a stat departe de OCHII PRESEI | GALERIE FOTO

Misterioasa SOŢIE a premierului Dacian Cioloş! Cum arată FEMEIA din spatele PREMIERULUI TEHNOCRAT, care a stat departe de OCHII PRESEI | GALERIE FOTO

Numele tehnocratului Dacian Cioloş este pe buzele tuturor, mai ales în ultima vreme, de când a lansat platforma România100. Însă, o platformă despre familia sa nu a fost lansată încă, deoarece premierul a fost întotdeauna zgârcit cu declaraţiile când a venit vorba despre soţia lui, Valerie.

Soţia lui Dacian Cioloş este franţuzoaica Valerie Ciolos-Villemin, despre care există zvonuri că ar fi nepoata fostului ministru de externe al Franței, Michel Barnier. Valerie Ciolos-Villemin este expertă în domeniul agriculturii, exact domeniul în care soţul său, Dacian, a fost comisar european. Ea a ocupat mai multe funcţii în zona agriculturii, cu focus pe zona României şi a Republicii Moldova, informează DCNews

În 2007, după ce a devenit Ministru al Agriculturii, Dacian Cioloş povestea, într-un interviu acordat Revistei VIP, despre povestea de dragoste pe care o trăieşte. 

"Pe soţia mea am cunoscut-o în Franţa, la şcoală. Am fost colegi un an. Valerie fusese înainte în România, cunoştea ţara şi ne-a fost foarte uşor să comunicăm. Treptat, relaţia noastră s-a schimbat, a devenit una puternică şi, în 2000, ne-am căsătorit. Am venit în ţară. Am tot fost pe drumuri între România, Franţa, Bruxelles, şi aşa a trecut timpul.", declara premierul în acea perioadă. 

Tot atunci, în 2007, Cioloş spunea că timpul nu le-a permis încă să aibă un copil, dar se gândesc serios şi la momentul în care vor deveni părinţi. 9 ani mai târziu şi Dacian Cioloş nu este tată încă. Lucru ce trebuia trecut, printre rânduri, în noul său proiect. 

"Suntem căsătoriţi din 2000. Ne dorim copii, însă, până acum, am fost numai pe drumuri, fiecare în direcţii diferite. Dar anul acesta i se termină contractul.", spunea premierul în 2007, pe atunci proaspăt ministru al agriculturii. 

Într-un interviu acordat la începutul anului pentru Europa FM, Valerie Cioloş se declara îndrăgostită de România şi de soţul său, afirmând că niciodată nu s-a înţeles cu bărbaţii francezi. 

"Cu bărbații francezi îmi era greu să mă înțeleg. Nu știu, parcă eram din lumi diferite. Când m-am întors din România, nu știu, întâmplător m-am întâlnit cu soțul, în Franța, era și el la studii. Firesc, ne-am apropiat. După studii și el a vrut să se întoarcă în România. Atunci, în 1996, când mulți români voiau să plece, el voia să vină înapoi, să își ajute țara, iar eu voiam să vin aici, pentru că țara mi se părea minunată, cu multe de făcut și multe de trăit aici", a spus Valerie.