Evenimentul Zilei > Actualitate > SONDAJ EVZ. Între Dacian Cioloș și Ludovic Orban, pe cine vedeți capabil să conducă PNL?
SONDAJ EVZ. Între Dacian Cioloș și Ludovic Orban, pe cine vedeți capabil să conducă PNL?

SONDAJ EVZ. Între Dacian Cioloș și Ludovic Orban, pe cine vedeți capabil să conducă PNL?

Liderii din fostul PNL s-au întâlnit duminică pentru a stabili cine va ocupa funcția de Secretar general. Ei trebuie să facă o propunere care să fie votată luni în forul de conducere al partidului. Cu această ocazie, în interiorul formaţiunii s-a reactivat subiectul viitorului lider al PNL. În acest moment, Dacian Cioloş şi Ludovic Orban reprezintă cele mai discutate variante pentru preluarea conducerii partidului istoric.
(function(t,e,c,o){var n,s,i;t.SMCX=t.SMCX||[],e.getElementById(o)||(n=e.getElementsByTagName(c),s=n[n.length-1],i=e.createElement(c),i.type=”text/javascript”,i.async=!0,i.id=o,i.src=[„https:”===location.protocol?”https://”:”http://”,”widget.surveymonkey.com/collect/website/js/do0EUJRNcxqX73gMRM7B6IUL02oxUr3YgCcuUZxTWPQbSUPJpqz9N9KIqcR3iJFZ.js”].join(„”),s.parentNode.insertBefore(i,s))})(window,document,”script”,”smcx-sdk”);
Create your own user feedback survey

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.