Premierul s-a simțit deranjat de televizunile de la fața locului, pentru că îl filmau. Alături de premier au venit și ministrul de interne, Dragoș Tudorache, ministrul pentru Consultare Publică și Dialog Civic, Violeta Alexandru și ministrul muncii, Dragoș Pâslaru, care de asemenea au adus flori în memoria victimelor.

Dacian Cioloș a declarat presei că schimbarea pe care o așteptăm cu toții trebuie să vină de la noi înșine, începând cu schimbarea mentalității. Premierul este de părere că sunt încă foarte multe lucruri de schimbat, inclusiv la nivel de Guvern și Administrație, subliniind faptul că este ca nevoie ca multe dintre acestea să fie scoase la suprafață, multe lucruri care sunt ascunse.

”Schimbările trebuie să vină din partea noastră, a tuturor. Pot să accept că trebuie schimbate multe la nivel de Guvern și de Adminstrație, dar sunt multe probleme în sistemul de sănătate și de intervenție în caz de urgență despre care nici nu îndrăzneam să vorbim acum un an. Cel puțin le-am scos la suprafață, de voie de nevoie, și încercăm să le rezolvăm.

Cel mai greu e să încercăm să ne schimbăm mentalitățile, inclusiv modul în care reacționăm în această seară.

Dumnezeu să-i ierte pe cei care au plecat, celor care au rămas să le dea capacitatea să ierte și însănătoșire grabnică și nouă să ne dea înțelepciune să înțelegem ceva din tot ce se întâmplă”, a declarat Dacian Cioloș.

Te-ar putea interesa și: