Evenimentul Zilei > Sport > Dacia Unirea Brăila a promovat şi cu banii pentru înmormântare ai unei bunici. Video
Dacia Unirea Brăila a promovat şi cu banii pentru înmormântare ai unei bunici. Video

Dacia Unirea Brăila a promovat şi cu banii pentru înmormântare ai unei bunici. Video

Dacia Unirea Brăila a câştigat barajul cu Oţelul şi a promovat în Liga a II-a, dar puţini ştiau că în drumul spre eşalonul superior, conducerea formaţiei de la malul Dunării a recurs la metode de finanţare mai puţin obişnuite, printre care se numără împrumutarea unor bani care erau puşi deoparte pentru înmormântare de bunica preşedintelui clubului.

Dacia Unirea Brăila a promovat şi cu banii pentru înmormântare ai unei bunici. Cel care a spus-o a fost chiar antrenorul Florentin Petre, fostul mijlocaş de excepţie al ehipei Dinamo.

„Sunt foarte fericit că am promovat, am muncit enorm. Avem un lot foarte bun, unit, iar asta a făcut diferenţa. Au fost şi alte echipe cu bugete mai mari în seria noastră.

Deocamdata, suntem pe datorii. Avem de recuperat, avem de luat bani. Suntem o mână de oameni. Pentru meciul de la Rădăuţi (n.r. – cu Bucovina Rădăuţi, în barajul pentru promovare) nu am avut bani de deplasare. Presedintele clubului a furat banii de la bunica lui.

10.000 lei, de la înmormântare la deplasare

A luat mulţi bani, peste 10.000 de lei. Sperăm să fie sănătoasă bunica. Erau banii strânsi pentru înmormântare. Bine, o să-i pună omul la loc”, a spus Petre despre culisele promovării în Liga a II-a.

Amintim că în weekend, Dacia Unirea Brăila a trecut de Oțelul cu 1-0 la retur (1-1 în tur), dar tehnicianul nu ştie ce le va rezerva viitorul elevilor săi. „Se datorează totul jucătorilor, eu doar le-am explicat. Ei au dus greul.

Florentin Petre

La mine nu există ideea să nu jucăm fotbal. Îmi place posesia, îmi place să atacăm. Atitudinea şi felul cum s-au comportat sunt exemplare. Respect foarte mult Oţelul, am prieteni acolo.

Dacia Unirea Brăila a făcut performanţă cu bani puţini

Ei au investit foarte mulţi bani, dar calitatea şi simplitatea au făcut diferenţa, dar mai ales atitudinea. În meciul tur am avut multe ocazii. Am pregătit meciul în aşa fel în cât să surprindem. Este foarte important cum îţi mobilizezi jucătorii.

Fără ei, eu nu eram aşa fericit acum. Oamenii care mă înconjoară sunt foarte buni. Sunt echipe care au bugete mai mari, dar noi nu, nici nu vreau să vă zic pe cât jucăm noi. Aici e dovada că jucătorii mei respectă mult această meserie.

Urmează dueluri tari în Liga 2. Vom mai aduce jucători. Dar ăştia pe care îi avem au dat dovadă de caracter şi ei pot mult mai mult”, a precizat Florentin Petre la Telekom Sport.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: