Evenimentul Zilei > Economie > Dacia cucerește Europa. Ce preț are noul model și cum arată
Dacia cucerește Europa. Ce preț are noul model și cum arată

Dacia cucerește Europa. Ce preț are noul model și cum arată

Noile modele Dacia vor fi lansate în luna decembrie. Producătorul a anunțat, pentru milioane de șoferi interesați, care sunt prețurile

Dacia, cea mai cunoscută, dar și cea mai vândută dintre mașini de pe piața românească, scoate noile modele, din cea de-a treia generaţie.

Așa cum reise dintr-un comunicat al companiei Automobile Dacia S.A., primele livrări ale noilor modele Dacia, din cea de-a treia generaţie, sunt programate pentru luna decembrie a acestui an.

Automobile Dacia S.A. este cel mai mare producător român de automobile, care din septembrie 1999 aparține grupului francez Renault.

Astfel, la numai o lună de la prezentarea oficială a celei de-a treia generaţii a modelelor Logan, Sandero şi Sandero Stepway, Dacia anunţă, pentru milioane de șoferi intersați, preţurile pe piaţa din România pentru noile vehicule.

Producătorul a precizat că preţuri de pornire sunt de la 8.400 de euro pentru Logan, 8.600 de euro în cazul Sandero, respectiv 12.050 de euro pentru Sandero Stepway.

Prețuri și detalii tehnice

Logan şi Sandero sunt disponibile cu trei motorizări, din care două pe benzină (cu puteri de 65 CP, respectiv 90 CP) şi o motorizare mixtă benzină-GPL, de 100 CP, sub denumirea comercială ECO-G.

Ambele modele dispun de trei nivele de echipare (Access, Essential şi Comfort), oferind în acest mod un răspuns adecvat pentru aşteptările şi necesităţile unor categorii largi de clienţi atât particulari cât şi persoane juridice.

Automobile Dacia S.A. prcizează că, pentru modelul Logan, preţurile variază între 8.400 de euro (TVA inclusă) pentru versiunea Access – cu motorul SCe de 65 CP, şi 12.950 de euro (TVA inclusă) pentru versiunea Comfort, echipată cu motorul TCe 90 CVT.

Prețul la noua Dacie este pentru oricine

În cazul Sandero, versiunea Access, echipată cu acelaşi motor SCe de 65 CP, este disponibilă la preţul de 8.600 de euro, în timp ce versiunea Comfort cu motorul TCe 90 CVT afişează un preţ identic cu cel al versiunii echivalente a modelului Logan (12.950 de euro, cu tot cu TVA).

În ceea ce priveşte modelul Sandero Stepway, acesta este propus în două versiuni de echipare (Essential şi Comfort), cu motoarele TCe de 90 CP şi ECO-G de 100 CP, iar preţurile variază între 12.050 de euro (inclusiv TVA) pentru versiunea Essential cu motorul TCe de 90 CP, respectiv 14.050 de euro (TVA inclusă) pentru versiunea Comfort, cu motorul TCe 90 CVT.

Toate modelele beneficiază de garanţia de trei ani sau 100.000 km şi primele livrări sunt programate în cursul lunii decembrie 2020, precizează Agerpres.ro.

Publicat in categoriile: Economie, EVZ Special
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: