Evenimentul Zilei > Monden > Dacă se filma în 2019 „Basic Instinct”, ar mai fi avut acelaşi succes? Ce răspunde Sharon Stone. Foto în articol
Dacă se filma în 2019 „Basic Instinct”, ar mai fi avut acelaşi succes? Ce răspunde Sharon Stone. Foto în articol

Dacă se filma în 2019 „Basic Instinct”, ar mai fi avut acelaşi succes? Ce răspunde Sharon Stone. Foto în articol

Sharon Stone crede că filmul „Basic Instinct”, devenit iconic, realizat în 1992 nu ar fi avut acelaşi succes în zilele noastre. Şi explică de ce crede asta într-un interviu.

A fost un film care a şocat la acea vreme dar nu este foarte sigur că ar putea fi realizat în 2019, spune starul de la Hollywood. „Cred că Basic Instinct”a fost realizat chiar în momentul potrivit din istorie, deoarece a cuprins toate temerile și îndoielile noastre inclusiv momentul schimbării puterii pentru femei”, a spus ea într- un nou interviu acordat pentru revista Allure. „Mă îndoiesc că ar mai avea vreo formă de senzațional aşa cum a avut la vremea respectivă”,a declarat superba Sharon.

Stone, în vârstă de 61 de ani, a adăugat: „Când mi-am început cariera, existau doar două moduri în care ni s-a permis să stăm: să ne încrucișăm picioarele la glezne sau să stăm cu ele sub scaun”. Iar una dintre cele mai iconice scene ale filmului „Basic Instinct” o include pe Stone care și-a desfăcut picioarele în timpul unui interogatoriu într-o cameră plină de bărbați.

„Când eram mai tânără, toată lumea îmi spunea ce nu era în regulă cu corpul meu.. și asta, și asta…”, a spus Stone. „Iar când m-am apucat să filmez pentru „Basic Instinct”, au angajat un artist celebru care punea pe mine kilograme de machiaj în fiecare zi, dar eu mergeam în camioneta mea și mi-l eliminam.

Mai mult, spune actriţa „nici nu aveam voie să-mi aleg eu machiajul și nici numele meu să fie deasupra titlului de pe afiș„. Sharon recunoaşte că acum își iubește corpul adăugând: „Am început să înțeleg că urma să devin ca o femeie europeană care devine mai frumoasă odată cu vârsta și care înțelege că femeile sunt mai frumoase decât cele tinere, pentru că arată mult mai bine știu mult mai multe”, a spus vedeta în interviu.

Sharon Stone Allure noiembrie 2019 copertă cu text pe ea. Piatra Sharon poartă un ruj roșu și un costum de carouri.
piatră Sharon în costum de săritură albă, sprijinită pe un perete alb
Sursa: allure.com