Americanu,l care administrează pe un site de socializare pagina Planet Hiltron, a postat o serie de imagini în care vedetele sunt înfăţişate ca oameni "normali". Aşa se face că Rihanna este o tânără femeie cu forme rubensiene şi tunsoare şcolărească, Madonna arată ca o gospodină mare admiratoare a lui Marilyn Monroe, în timp ce Jennifer Aniston pare mai degrabă o dependentă de droguri dusă la secţie pentru a i se face fotografii.
Iniţiativa lui Danny Evans nu este o premieră, site-uri care transformă imaginile vedetelor fiind cu zecile. Ce deosebeşte însă munca lui Evans de a altora este că el a încercat să păstreze limitele şi să îşi înfăţişeze subiecţii aşa cum ar fi arătat dacă nu ar fi avut privilegiul de a beneficia de operaţii estetice şi o viaţă de huzur.

"A fost o reacţie a mea la fotografiile mult prea retuşate ale celebrităţior care, inexplicabil, au devenit o normă. Am dorit să inversez procesul şi să arăt cum pot arăta nişte satruri fără Photoshop, antrenori personali, stilişti şi o viaţă plină de linişte", spune artisul.

Iată care este viziunea lui despre vedete:


Jennifer Aniston

Madonna


Rihanna