Evenimentul Zilei > Politica > Dacă „justiția doarme”, Ciolacu mobilizează PSD pentru demiterea Clotildei Armand
Dacă „justiția doarme”, Ciolacu mobilizează PSD pentru demiterea Clotildei Armand

Dacă „justiția doarme”, Ciolacu mobilizează PSD pentru demiterea Clotildei Armand

Marcel Ciolacu, liderul PSD, lansează noi acuzații la adresa Clotildei Armand, cum că a fraudat alegerile pentru Primăria Sectorului 1, apreciind că imaginile difuzate de presă sunt cât se poate de reale.

„De ce în acele imagini în care Clotilde Armand răscolește prin buletinele de vot nu apare vreun alt reprezentant din alte partide. Nu e niciun membru PSD acolo, ori vreun membru PMP… În camera aceea se văd numai membrii USR și rudele doamnei (referire la soțul Clotildei Armand care ar apărea în imagini – n.red)”, a comentat Ciolacu, în emisiune la Antena3.

El a adăugat că în 2021, nu poate fi acceptat un primar care a fraudat alegerile, astfel că dacă procurorii nu vor soluționa cazul, PSD va face tot ce este posibil pentru a o demite pe Armand.

„Ce se întâmpla în România, dacă Gabriela Firea ar fi făcut așa ceva?”

„Ce se întâmpla în România, dacă Gabriela Firea ar fi făcut așa ceva? Dacă apărea Firea în imagini, cum s-ar fi mobilizat toți procurorii? Dacă domnul Tusode când era premier ar fi cumpărat pentru Unifarm cum au făcut liberalii, ce se întâmpla în România ? (…)”, a comentat Ciolacu.

Lideru PSD a precizat că dacă justiția nu face nimic, toți social-democrații se vor implica pentru a avea loc referendumul de demitere a primarului Sectorului 1. „S-au strâns deja peste 15.000 de semnături pentru declanșarea referendumului de demitere a primarului Clotilde Armand. Ne trebuie 52.000 – 53.000, de aceea fac un apel la bucureșteni – mai ales după ce au văzut aceste imagini și când văd, când ies din casă și văd șobolanii și gunoaiele…. Fără semnăturile lor nu se pot repeta aceste alegeri…”, a spus Ciolacu la Antena3.

Gabriela Firea a luat atitudine după difuzarea imaginilor

În imaginile difuzate vineri seara, jurnaliştii au susţint că apare Clotilde Armand, dar şi un membru al USR, Radu Stanciu, care le dă indicații unor jandarmi în Biroul Electoral al Sectorului 1. Scenele incredibile în care Clotilde Armand ar sorta voturile au fost înregistrate la alegerile locale organizate în septembrie 2020.

Vineri seara, Gabriela Firea a luat atitudine după difuzarea imaginilor și a declarat că va face tot ce e necesar pentru ca adevărul să iasă la suprafață.

„Voi face demersuri care se referă la alagerile pentru Primăria Capitalei. Voi cere renumărarea voturilor şi o anchetă penală. Legea electorală prevedea ca aceste plângeri să se facă în 24 de ore, dar asta este o greșeală, pentru că nu ai timp.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: