Evenimentul Zilei > Social > Cutremure devastatoare, foamete severă şi o altă pandemie. Predicții înfiorătoare pentru 2022
Cutremure devastatoare, foamete severă şi o altă pandemie. Predicții înfiorătoare pentru 2022

Cutremure devastatoare, foamete severă şi o altă pandemie. Predicții înfiorătoare pentru 2022

O celebră clarvăzătoare a prevăzut ce se va întâmpla în anul 2022 cu întreaga omenire. Predicțiile sale sunt înfiorătoare, în contextul în care multe altele s-au îndeplinit pe parcursul anilor.

Baba Vanga a lăsat un testament stufos în ceea ce privește evenimentele care se vor petrece de-a lungul anilor. Oarbă încă din copilărie, Gushterova și-a petrecut cea mai mare parte a vieții în zona Rupite din munții Kozhuh, Bulgaria.

Aceasta a lăsat moștenire câteva predicții înfiorătoare. În previziunile sale, Baba Vanga a susținut că în anul 2022 va izbucni un război adevărat.

Baba Vanga a devenit celebră după ce mai mult de 80% din predicțiile ei s-au împlinit

De-a lungul timpului, s-au scris mai multe cărți despre viața și predicțiile acesteia, cele mai multe dintre ele fiind astăzi pură istorie adevărată. Baba Vanga a devenit o celebritate după ce s-a spus că a reușit să anticipeze atacurile ISIS, alături de începutul și sfârșitul celui de-al doilea război mondial, precum și dezintegrarea URSS, moartea prințesei Diana sau chiar Brexit-ul.

1. Dezastrul submarinului nuclear Kursk

În 1980, Baba Vanga a spus că Kursk va fi „acoperit cu apă și întreaga lume va plânge”, susținând că dezastrul va avea loc în august 1999. Submarinul rus s-a scufundat în august 2000, ucigând pe toți cei aflați la bord.

2. ISIS: Se spune că clarvăzătoarea a prezis și ascensiunea grupării teroriste ISIS

3. Atacul cu gaz sirian

Înainte de a muri, Baba a avertizat despre o confruntare în țară, unde „musulmanii ar folosi războiul chimic împotriva europenilor”. Se crede că acesta este similar cu presupusul atac cu gaze lansat de Assad împotriva propriului popor.

4.Brexit

În timp ce unii teoreticieni ai conspirației susțin că Baba Vanga a prezis Brexit – ea a spus în mod greșit că Europa va „înceta să mai existe” până în 2017, lucru care evident nu s-a întâmplat.

5.Ea a susținut că cel de-al 44-lea președinte american ar fi afro american.

6.Vladimir Putin va câștiga alegerile din 2018

În 1979, în timpul unei întâlniri cu scriitorul Valentin Sidorov, Vanga a spus: „Toți se vor dezgheța, ca gheață, doar unul rămâne neatins – gloria lui Vladimir, gloria Rusiei”.

7. Al treilea război mondial. Cu puțin timp înainte de moartea ei, bătrâna a spus: „Rusia nu numai că va supraviețui, ci va domina lumea”.

Predicțiile Babei Vanga pentru 2022

1.Un virus letal descoperit într-un ghețar. Oamenii de știință vor descoperi un virus periculos care se va răspândi foarte repede, ducând la moartea oamenilor și a animalelor. Calotele polare se vor topi din 2033 până în jurul anului 2045, iar nivelul oceanelor va crește în această perioadă.

2. Navele extraterestre vor ataca Pământul. Vom interacționa cu ființe inteligente de pe alte planete. Navele extraterestre vor ataca Pământul și vor bombarda orașe și vor lua oamenii prizonieri.

3. O colonie pe Marte va permite planetei să devină o putere nucleară și să ceară independență față de Pământ din jurul anilor 2170 până în 2256

4. Foamete severă. Omenirea va fi afectată de foamete severă din cauza schimbărilor climatice. Oamenii vor ajunge să mănânce gândaci, frunze sau noroi. Ceea ce se întâmplă pe toate continentele este similar cu ceea ce vezi într-un film de groază. O invazie a lăcustelor din Africa va afecta terenurile cerealiere și va duce la înfometarea populației, ducând și la conflicte armate între națiuni.

5. În 2022 există realități virtuale în care ne putem pierde complet. Petrecerea timpului în aceste realități virtuale poate duce la tulburări de memorie și de învățare și poate transforma oamenii în adevărați zombi.

6.Vanga a făcut o afirmație bizară că un dragon va prelua planeta. Cea mai bizară predicție a lui Baba Vanga este că un dragon va prelua planeta în 2021. Ar fi spus: „Un dragon puternic va pune mâna pe omenire. Cei trei uriași se vor uni. Unii oameni vor avea bani roșii. „Văd numerele 100, 5 și multe zerouri”.

Interpreții au presupus de atunci că „dragonul” este China. Cei trei giganți ar putea fi Rusia, India și China, iar banii ar putea fi bancnotele de 100 de yuani și 5000 de ruble, ambele de culoare roșie.

Potrivit Express, Baba Vanga ar fi avertizat pentru prima dată lumea cu privire la tsunami-ul mortal din 2004, care a ucis peste 220.000 de oameni în Asia de Sud-Est. Apoi se spune că ea a avertizat despre un alt cataclism similar în viitor, urmat de cutremure și lovituri de meteoriți.

Tot ea a prezis descoperirea unui leac pentru cancer. Deși nu a precizat când va ajunge acest tratament, ea a spus că se va întâmpla la începutul secolului XXI. Ea a spus: „La începutul secolului XXI, omenirea va scăpa de cancer.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.