Evenimentul Zilei > Actualitate > CUTREMURĂTOR! O cunoscută actriță și cântăreață face dezvăluiri INCENDIARE: „Am fost AGRESATĂ SEXUAL de un regizor”
CUTREMURĂTOR! O cunoscută actriță și cântăreață face dezvăluiri INCENDIARE: „Am fost AGRESATĂ SEXUAL de un regizor”

CUTREMURĂTOR! O cunoscută actriță și cântăreață face dezvăluiri INCENDIARE: „Am fost AGRESATĂ SEXUAL de un regizor”

O cunoscută actriță și cântăreață a dezvăluit în cadrul unui interviu că ar fi fost hărțuită sexual la începutul carierei sale, Când un regizor i-a cerut să-și arate sânii pentru a o angaja.

Jennifer Lopez a spus, într-un interviu pentru revista Harper's Bazaar, că a fost îngrozită după ce a refuzat cererea regizorului și a fost nevoită să se apere.

„Însă, mi-a cerut un regizor să îmi scot bluza şi să îmi expun sânii? Da, s-a întâmplat. Dar am făcut asta? Nu", a declarat Jennifer Lopez.

„Când m-am apărat, am fost îngrozită. Îmi amintesc că îmi bătea foarte tare inima şi mă gândeam: «Ce am făcut? Acest bărbat mă angajează!» Era unul dintre primele mele filme. Însă, ştiam că acel tip de comportament nu este corect", a mai spus vedeta.

Jennifer Lopez nu a dezvăluit nici numele regizorului nici a filmului la care a făcut referire. Vedeta a glumit pe seama incidentului, susținând că a avut curajul să-l înfrunte pe regizorul pervers, întrucât a crescut în Bronx.