Evenimentul Zilei > International > Cutremurător! „Îngropată” de vie. Medicii au declarat-o moartă la naștere, dar fetița trăia!
Cutremurător! „Îngropată” de vie. Medicii au declarat-o moartă la naștere, dar fetița trăia!

Cutremurător! „Îngropată” de vie. Medicii au declarat-o moartă la naștere, dar fetița trăia!

O mamă care tocmai născuse a fost informată că fiica ei murise și a fost invitată la morgă să-și ia rămas bun. Acolo, a descoperit că micuța trăia.

Totul s-a întâmplat în Argentina, în 2012, când femeia a adus pe lume o fetiţă, însă cazul a fost făcut public recent. Mama a avut mari probleme în timpul sarcinii și a fost informată de doctori că trebuie să facă cezariană, chiar dacă era abia în șase lunu, conform Publika.md.

A fost de acord să facă cezariana, dar, de când a ajuns acolo, doctorii au comis erori medicale.

Micuţa s-a născut, dar imediat a fost luată de medici. Peste două ore, o asistentă a venit la patul mamei și a informat-o că micuța a murit. Peste 10 ore, mama și restul familiei s-au îndreptat spre morgă şi au descoperit că bebeluşul lor trăia.

Copilul a fost spitalizat în stare gravă, fiind conectată la aparate pentru respirație artificială. Fetița a suferit un atac de cord peste o săptămână. Peste ceva timp, a suferit încă un stop cardiac și a fost dusă din nou la spital. Doctorii i-au spus că doar 10 la sută din creier funcționa și le-au dat de înțeles celor din familie că nu mai are nicio șansă. Și le-au propus să accepte o „moarte demnă”. Mama n-a vrut să audă de așa ceva, s-a luptat să facă rost de bani pentru tratamentele ei. Dar, pe 23 iunie 2013, copila a murit.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: