Maria Ghiorghiu susține că urmează un „cutremur mare”. Ea ar fi văzut clădiri prăbușindu-se și ar fi auzit o voce care a avertizat-o de seismul puternic care ar urma să aibă loc în România.

Iată mesajul pe care l-a transmis Mariana Ghiorgiu pe blogul personal, unde a postat și o fotografie cu imaginea care i-a apărut în vis:

„17 Octombrie 2018, ora 4,17 dimineaţa. Astazi dimineaţă, deşi dormeam, mă trezeşte un glas care spune ceva tare îngrijorător. Glasul spunea aşa: „Vine Cutremurul mare. Dar un alt glas întreabă cu uimire: Cum?

Iar răspunsul a fost afirmativ: Vine Cutremurul mare.” Iar mai înainte cu circa 30 minute de acest MESAJ, vedeam o încăpere la Est, Sud-Est în care se afla un raft înalt din fier, supraetajat era raftul, plin cu dosare şi cărţi, şi văd o persoană care s-a ridicat pe un scaun ca să ia ceva de sus de pe raft, clipă în care începe un Cutremur foarte puternic. Rafturile cât erau ele de pline şi de grele, aşa supraetajate cum erau, au început a se înclina spre în faţă.

Dragii mei, mă rog la Bunul Dumnezeu şi la Măicuţa Domnului,ca acest CUTREMUR mare să nu vină. Şi când zic ca să nu vină, mă gândesc atât la România Duhului Sfânt cât şi la alte ţări din lume. Oriunde s-ar produce un astfel de CUTREMUR mare, vor fi multe pierderi de vieţi omeneşti, vor curge râuri de lacrimi nesfârşite. Sufletul şi inima celor care vor rămâne in urmă, nu vor mai fi niciodată la fel. Nu vor mai putea râde, nu vor mai putea să se bucure, ci vor fi acoperite de lacrimi şi durere nesfârşită”, a scris Maria Ghiorghiu.

FOTO: Maria Gheorghiu