Evenimentul Zilei > Actualitate > CUTREMUR în lumea manelelor. SALAM a trecut la AMENINȚĂRI: „Vă SPARG să moară MAMA!”
CUTREMUR în lumea manelelor. SALAM a trecut la AMENINȚĂRI: „Vă SPARG să moară MAMA!”

CUTREMUR în lumea manelelor. SALAM a trecut la AMENINȚĂRI: „Vă SPARG să moară MAMA!”

Florin Salam, regele manelelor din România, a trecut direct la amenințări. Totul vine ca urmare a incidentului de la ultima petrecere animată de acesta, unde a fost bătut.

Florin Salam, regele manelelor din România, a prins curaj după scandalul în care a fost implicat în urmă cu câteva săptămâni.

În weekendul care trecut, regele manelelor a participat la o petrecere organizată de mai mulți membri ai unui clan din România, context în care artistul a transmis un mesaj exploziv la adresa dușmanilor săi, alături de unul dintre membrii temutului clan.

L-am supărat fără să vreau, pe el și pe frații lui. Familia mea e familia mea. Când se ceartă Ciprian cu Emi, Emi îl iartă pe Ciprian și pe mine la fel. Vreți să vă spun ceva? Vă și bat pe ăștia care nu mă înțelegeți. Vă bat pentru că am bază pe ăștia. Vă sparg, să moară mama! Stați la un loc, dacă băgați contre între mine și familia asta”, a afirmat Florin Salam în timp ce gesticula frenetic, cu pumnul strâns, în fața camerei de filmat, scrie B1.