„Michelle vrea mai mult de la Barack în ceea ce priveşte familia și este dezamăgită de faptul că alege să petreacă atât de mult timp la distanță. Ani de zile au făcut totul împreună și ea l-a susținut la fiecare pas. Așa că nu este de mirare că Michelle este furioasă acum „, explică publicaţia.
Aşadar, tabloidul american Globe, anunţă că Barack Obama şi Michelle vor divorţa după o căsnicie de 27 de ani.
Potrivit revistei şi după cum relatează şi trustul ABC, fostul preşedintele petrece din ce în ce mai puţin timp cu soţia sa şi cu fiicele Sasha şi Malia şi este mereu plecat în călătorii de lucru (conferinţe plătite regeşte, întâlniri politice la fel de bine plătite, etc.). Obama este cel mai bine fost preşedinte plătit pentru a ţine prelegeri în întreaga lume.
Fosta First Lady, care recent şi-a publicat biografia, dar şi un documentar video, este din ce în ce mai singură în gestionarea chestiunilor familiale, iar acest lucru se pare că a făcut-o să ia o decizie radicală. Printre altele, după cum scrie Globe, Michelle Obama  n-a apreciat faptul că soţul său n-a susţinut-o drept candidată la prezidenţialele americane (spre deosebire, de exemplu, de familia Clinton). 
Tot de la Globe aflăm că în pelegrinările sale prin lume, Barack ar avea  întâlniri amoroase, lucru care s-a aflat imediat, notează liberoquotidiano.  Soţii Obama  nu au răspuns încă la dezvăluirile revistei GLOBE, dar persoanele din interiorul politicii americane au contestat raportul – caracterizând cuplul drept foarte solid și foarte fericit.
xx