Evenimentul Zilei > Monden > Cutremur în showbizz! Fiul Narcisei Balaban nu mai are voie să se apropie de mama sa. Are nevoie de ajutorul psihologilor
Cutremur în showbizz! Fiul Narcisei Balaban nu mai are voie să se apropie de mama sa. Are nevoie de ajutorul psihologilor

Cutremur în showbizz! Fiul Narcisei Balaban nu mai are voie să se apropie de mama sa. Are nevoie de ajutorul psihologilor

Nimeni nu se aștepta la așa ceva. Deși fiul Narcisei Balaban s-a ales cu ordin de protecție împotriva mama copiilor săi, bărbatul nu se mai poate apropia nici măcar de mama sa, acuzat fiind de agresiune. Instanța a decis că Nicușor nu mai are voie nici să-și contacteze mama - telefonic sau prin mesaje.

Narcisa Balaban, fosta iubită a lui Nicolae Guță, a obținut ce și-a dorit. Bruneta a solicitat ordin de protecție împotriva propriului fiu, în urma mai multor amenințări primite din partea acestuia. Potrivit acuzațiilor aduse de vedetă, Nicușor, fiul Narcisei Balaban, ar fi agresat-o.

Fiul Narcisei Balaban nu se mai poate apropia de mama sa

Oamenii legii au dat curs solicitării Narcisei Balaban astfel încât Nicușor nu mai are voie să se apropie mai mult de 100 de metri de mama lui. Conform documentului emis de autorități, tânărul nu o mai poate nici contacta pe mama sa – nici prin intermediul mesajelor sau apelurilor, potrivit spynews.

Nu doar Narcisa Balaban a cerut ordin de protecție împotriva sa, însă. Același lucru l-a solicitat și fosta iubită a lui Nicușor, care l-a acuzat că i-a agresat fiica și că a amenințat-o cu moartea. Nicușor are cu fosta iubită doi copii.

Fiul Narcisei Balaban a primit interdicție de a se apropia de mama copiilor pentru o perioadă de șase luni de zile. Instanța a mai decis ca bărbatul să urmeze un tratament de specialitate, precum și consiliere psihologică din cauza faptului că era dependent de alcool.

A ajuns la fundul sacului. Fosta Narcisa Guță, la un pas să ajungă în stradă

Probleme Narcisei Balaban nu s-au rezumat, de-a lungul timpului, doar la conflictele cu fiul său. Anul trecut, fosta soție a cunoscutului manelist a ajuns să nu mai aibă bani nici pentru plata facturilor. Drept urmare, pentru neplata datoriilor aceasta a ajuns în instanță.

Confruntată cu mari probleme financiare, fosta Narcisa Guță a dat uitării timpurile când se lăfăia în haine de firmă, cu bijuteriile scumpe și frecventa restaurantele de fițe din Capitală.

Bruneta s-a tot plâns în ultimul că manelistul nu o mai ajută cu bani și că nu se interesează de băiatul pe care îl au împreună. Narcisa l-a acționat și în instanță, la un moment dat, pe Nicolae Guță, pentru pensie alimentară, însă după un timp și-a retras plângerea. Cei doi ar fi ajuns, într-un final, la un acord.

Pandemia de coronavirus, însă, a afectat-o grav pe fosta Narcisa Guță. Bruneta ar fi ajuns la sapă de lemn și nu ar mai avea bani să-și plătească facturile. Datoriile s-au acumulat, iar instanța a obligat-o pe fosta soție a lui Nicolae Guță să-și plătească sumele restante de luni bune la căldură și apă caldă.