Evenimentul Zilei > Monden > Cutremur în showbiz! O vedetă Kanal D a ajuns după gratii. E pericol public pentru societate. FOTO
Cutremur în showbiz! O vedetă Kanal D a ajuns după gratii. E pericol public pentru societate. FOTO

Cutremur în showbiz! O vedetă Kanal D a ajuns după gratii. E pericol public pentru societate. FOTO

Veste neașteptată. Autoritățile judiciare au decis prelungirea condamnării unei foste vedete de la Kanal D, după ce s-a descoperit că în momentul în care conducea cu permisul suspendat, se afla încă în probațiune după o condamnare trecută.

O fostă vedetă de la Kanal D, faimoasă după ce a participat la emisiunea „Puterea Dragostei”, este nevoită să ispășească aproximativ doi ani de zile după gratii la penitenciarul Târgu Ocna. Vestea a cutremurat showbiz-ul românesc. Vedeta nu este mulțumită de condițiile din închisoare, iar avocații au înaintat o cerere în acest sens, însă magistrații au respins-o.

Vedetă de la Kanal D, în închisoare. I-a fost prelungită pedeapsa

Akebono, pe numele său real Alexandru Claudiu Laurențiu, în vârstă de 28 de ani, a devenit faimos în urma participării la emisiunea „Puterea Dragostei”. Acesta este închis la penitenciarul Târgu Ocna din județul Bacău, pentru că a condus fără permis. Cu alte cuvine, avea actul suspendat.

Anchetatorii au descoperit, între timp, că la momentul în care bărbatul a comis infracțiunea, se afla în probațiune în urma unei condamnări anterioare, motiv pentru care pedeapsa i-a fost prelungită. Astfel, inculpatul trebuie să ispășească o pedeapsă de 2 ani, 1 lună și 20 de zile cu executare, în loc de 1 an și 3 luni.

Akebono se plânge de condiții neplăcute din pușcărie

Fosta vedetă de la Kanal D nu este mulțumită de condițiile din pușcărie și invocă legea recursului compensatoriu pentru a ieși mai devreme de după gratii.

Bărbatul a spus că celula în care este închis este mică, neaerisită, iar lumina naturală nu este suficientă. Astfel, avocații săi au încercat să înainteze o cerere în acest sens, care a fost respinsă de magistrați.

Abekono a fost arestat la finalul anului 2020, iar judecătorii au decis că reprezintă un pericol public pentru societate.

Alexandru Claudiu Laurențiu nu a reușit să își găsească jumătatea în cadrul emisiunii la care a participat. El a avut o relație cu Aya, însă a fost de scurtă durată. Bărbatul a fost dat afară de la Kanal D după ce a vrut să ia la bătaie pe unul dintre concurenți. Tânărul este antrenor de fitness și se spune că ar fi fost căsătorit în trecut și are un copil, potrivit impact.ro.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: