Evenimentul Zilei > Monden > Cutremur în showbiz: Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi, vorbește despre viața de amantă. „Sunt în stare să spună orice”
Cutremur în showbiz: Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi, vorbește despre viața de amantă. „Sunt în stare să spună orice”

Cutremur în showbiz: Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi, vorbește despre viața de amantă. „Sunt în stare să spună orice”

Iulia Sălăgean susține că a învățat din greșelile trecutului și nu mai acceptă orice atunci când vine vorba de alegerea partenerului de viață. Într-un interviu recent, fosta soție a lui Alex Bodi a vorbit despre dezamăgirile din dragoste și standardele pe care și le-a stabilit și de la care nu are de gând să se abată. Iulia Sălăgean nu va mai permite niciunui bărbat să o păcălească.

Fosta soție a lui Alex Bodi spune că nu i se pare convenabilă postura de amantă și nu ar accepta-o niciodată. Iulia Sălăgean este de părere că bărbații apelează la tot felul de tertipuri pentru a obține ceea ce își doresc de la femei, însă ea nu se va lăsa înșelată.

Iulia Sălăgean și viața de amantă: „Nu permit”

„În ceea ce mă privește pe mine, eu nu permit să se ajungă acolo, să ajung în situația să fiu amantă, să intru în astfel de situații sau căsnicii, dar am avut de-a face cu foarte multe persoane, prietene ca și soții, dar și ca iubite neoficiale, dar nu pentru că și-ar fi dorit ele, dar pentru că au fost păcălite.

Bărbații se folosesc de tot felul de scuze, motive, ca să obțină ceea ce vor, din orgolii, din ego… ideea e că dacă își propun ceva sunt în stare să spună orice”, a declarat Iulia Sălăgean într-o emisiune la Antena Stars.

„Am ignorat o grămadă de mesaje de la bărbați”

Fosta soție a lui Alex Bodi nu pare deranjată să încheie o relație cu un bărbat dacă nu e cea potrivită pentru ea, din contră. Este dispusă să o ia de la capăt până când găsește bărbatul potrivit, care să o merite.

„În ziua de azi bărbații vor să atingă cât mai multe insule. Eu n-am fost amantă, iar ca să ajungi să te îndrăgostești trebuie să permiți o anumită distanță spre tine, eu n-am cum să mă îndrăgostesc din greșeală, eu am și ignorat o grămadă de mesaje primite de la bărbați”, a mai declarat vedeta.

Iulia Sălăgean a fost foarte bună prietenă cu o altă fostă soție a lui Alex Bodi, Bianca Drăgușanu. Ele locuiesc în vecinătate și mult timp au postat pe rețelele sociale fragmente din ieșirile lor împreună cu fetițele. La un moment dat, când Bodi era în arest la domiciliu, s-a rupt lanțul de iubire. Cele două nu au mai petrecut timp împreună, iar Iulia Sălăgean a acuzat-o de manipulare și pe Bianca.

Nu doar bărbații manipulează. Cine a mai rănit-o pe Iulia Sălăgean

„Pentru mine nu mai există, ea suferă de telenovele, manipulează tot felul de situații oameni ca să creeze tot felul de telenovele de tip dramă și să iasă victimă. Chestia e că știu cum îl închide, are un contact din Turcia și îi dă comandă la acel tip. E printr-un hack prin care strângi foarte multe report-uri și Instagramul îți închide contul. (…)

Am fost de față când i-a închis Instagramul de trei ori și lui Alex și am și dovezi, prima dată când mi s-a închis mie contul de Instagram mi-a fost închis și mie și lui Alex”, a spus Iulia Sălăgean într-un interviu din vară.