Evenimentul Zilei > Actualitate > Cutremur în Poliția Capitalei. A fost prins drogat chiar de către colegi
Cutremur în Poliția Capitalei. A fost prins drogat chiar de către colegi

Cutremur în Poliția Capitalei. A fost prins drogat chiar de către colegi

Un agent de poliţie din Bucureşti a fost depistat pozitiv la consum de substanţe psihotrope, în acest caz fiind declanşată o cercetare disciplinară, a anunţat, sâmbătă, Poliţia Capitalei.
”În data de 03.09.2021, structura de control intern a Poliţiei Capitalei  a efectuat o verificare la intrarea în serviciu a poliţiştilor, precum şi o testare cu aparatul alcooltest şi aparatul DrugTest.
Unul dintre poliţişti, agent, în cadrul Secţiei 20, a avut rezultat pozitiv la consum de substanţe psihotrope, fapt pentru care a fost retras din serviciu şi s-a dispus declanşarea unei verificări disciplinare”, anunţă Poliţia Capitalei, care preciează că astfel de controale sunt curente şi vor continua.
Agentul de poliţie în cauză a fost retras din zona de intervenţie la evenimente şi nu are acces la armament.
Poliţia Capitalei subliniază că nu tolerează abaterile şi vă asigură că sunt dispuse toate măsurile pentru ca cetăţenii să beneficieze de un serviciu poliţienesc de  calitate.
În luna august, un poliţist din cadrul Inspectoratul Judeţean Prahova a fost depistat sub influenţa drogurilor în urma unei testări realizate la nivelul instituţiei. Rezultatele au fost înaintate către Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: