În urma unui accident de mașină, cântăreața de muzică populară s-a ales cu coloana fracturată, iar soțul cere ajutor financiar.

Cântăreața de muzică populară Monica Pîrvulescu, originară din Craiova, trece prin momente grele. Aflată în Grecia într-o vacanță, împreună cu soțul ei, Bogdan Pîrvulescu, cântăreața a suferit un accident de mașină în urma căruia s-a ales cu coloana fracturată. Asigurarea nu acoperă costurile operației din Grecia, iar soțul solistei face un apel disperat, pentru a fi ajutați financiar.

„Eu, Bogdan Pîrvulescu, și iubita mea soție, Monica Pîrvulescu, mama celor trei copii ai mei: Roberto, 15 ani, Irina, 12 ani și Eva, 9 luni, trecem prin cea mai grea situație prin care poate trece o familie.

Suntem în Grecia, unde Monica a avut un accident și are coloana facturată, suntem în spital, iar asigurarea nu acoperă costurile operației și spitalizarea, iar copiii sunt în ţară și încă nu au aflat despre acest necaz.

Ne aşteaptă o perioadă foarte grea (transportul în ţară cu o maşină în care să poata sta cât mai comod și o perioadă de câteva luni de recuperare), după care sperăm să se facă bine. Vă rugăm din inimă să ne ajutați cum puteți și cu ce puteți. Avem mare nevoie”, a scris Bogdan Pîrvulescu pe Facebook.

Te-ar putea interesa și: