Evenimentul Zilei > Monden > Cutremur în lumea miliardarilor. După Bill Gates, a venit rândul lui Elon Musk să se despartă. Motivele sunt de neînțeles. FOTO
Cutremur în lumea miliardarilor. După Bill Gates, a venit rândul lui Elon Musk să se despartă. Motivele sunt de neînțeles. FOTO

Cutremur în lumea miliardarilor. După Bill Gates, a venit rândul lui Elon Musk să se despartă. Motivele sunt de neînțeles. FOTO

Elon Musk și cântăreața Grimes s-au despărțit după trei ani de relație. Cei doi au împreună un băiețel,  X Æ A-Xii Musk, în vârstă de un an. Fondatorul SpaceX a confirmat zvonurile și a declarat că în prezent sunt „semi-separați”.
Elon Musk, miliardarul din spatele Tesla și SpaceX, și iubita sa, cântăreața și topmodelul Grimes, au rupt relația, după trei ani de căsnicie.
„Suntem semi-separați, dar încă ne iubim, ne vedem frecvent și suntem în relații foarte bune”, a declarat Elon Musk pentru PageSix.
Cuplul a început să se întâlnească în 2018 și fiul lor, X Æ A-Xii, a venit pe lume anul următor. Cel mai recent au fost văzuți împreună la Met Gala, la începutul acestei luni.
Elon Musk pozează alături de Grimes pe covorul roșu la Met Gala
Elon Musk și cântăreața Grimes și-au făcut relația publică pentru prima dată în anul 2018 la evenimentul Met Gala. Doi ani mai târziu, cei doi au adus pe lume primul copil pe data de 4 mai 2020. De-a lungul timpului, fondatorul SpaceX a mai fost căsătorit de trei ori.
Elon Musk, alături de cântăreața Grimes și fiul lor

Motivul despărțirii: programul încărcat pe care cei doi îl au în prezent

„În principal, munca mea la SpaceX și Tesla mă obligă să fiu în principal în Texas sau să călătoresc în străinătate, iar munca ei este în principal în LA. Acum este cu mine și Baby X, este în camera alăturată”,  mărturisit miliardarul.
Grimes, excentrică, pe covorul roșu la Met Gala 2021

„Suntem semi-separați, dar încă ne iubim foarte mult, ne vedem frecvent și am rămas în relații foarte bune. Motivul a fost în mare parte din cauza programului încărcat”, a mai spus Elon Musk.

Ce relații a mai avut Elon Musk

CEO-ul Tesla a mai fost căsătorit de trei ori. În trecut acesta a avut o căsnicie cu actrița Talulah Riley. Înainte de Talulah Riley, Musk a fost căsătorit cu autoarea Justine Wilson. Cei doi au împreună cinci băieți, gemenii Griffin și Xavier care au în prezent 17 ani și tripleții Damian, Saxon și Kai în vârstă de 15 ani.

Grimes fotografiată la un eveniment cu părul roz și o bluză albastră transparentă

De-a lungul timpului Musk a mai avut relații de scurtă durată cu Amber Heard în 2017, după ce aceasta trecea prin despărțirea de Johnny Depp. Următoarea s-a iubită a fost cântăreața Grimes alături de care are, de asemenea, un băiețel.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: