Evenimentul Zilei > Monden > Cutremur în lumea filmului. Un mare actor „nu va mai lucra niciodată la Hollywood”
Cutremur în lumea filmului. Un mare actor „nu va mai lucra niciodată la Hollywood”

Cutremur în lumea filmului. Un mare actor „nu va mai lucra niciodată la Hollywood”

Chiar dacă a fost nominalizat de trei ori pentru premiul Oscar și de cinci ori la Globul de aur, unul dintre cei mai mari actori ai zilelor noastre riscă să fie forțat să-și încheie cariera la numai 57 de ani.

Declarația îi aparține unui avocat de renume internațional, care susține că mega-starul „nu va mai lucra niciodată la Hollywood”. Și avocatul media Mark Stephens crede că scandalul ar putea pune capăt carierei lui Depp la Hollywood: „Acest lucru este devastator pentru Depp. Acum este văzut drept toxic. El va fi văzut pentru totdeauna ca un om care își bate soția, un bețiv și un drogat. Asya o să scrie pe piatra lui de mormânt”.

Și nu e vorba numai de declarații. Actorul Johnny Depp a fost forțat să renunțe la rolul pe care îl avea în filmul ”Fantastic Beasts” la cererea companiei Warner Bros. Actorul  a declarat că a acceptat acest lucru.

Procesul care a declanșat nebunia

Toate nenorocirile actorului vin de la procesul pe care l-a intentat tabloidului britanic The Sun, care l-a acuzat că și-ar fi agresat fosta soție (Amber Heard). Procesul care a avut loc în luna iulie la Curtea Regală de Justiție din Londra s-a dovedit, însă, un adevărat dezastru pentru Deep. Judecătorul a decis că acuzațiile The Sun sunt adevărate „ca substanță” și că actorul și-ar fi agresat de 12 ori fosta soție.
Decizia de la Londra s-a resimțit rapid la Holltwood. Cetatea filmului nu se joacă deloc cu asemenea lucruri. Așa că acum cariera lui Deep e în mare impas.

Actorul pare, de altfel, să fi realizat în ce situație se găsește. Într-o scrisoare- bombă publicată pe Instagram, Depp spune că va face apel împotriva hotărârii judecătorești pentru a-și curăța reputația ți a mulțumit celor care l-au încurajat în aceste clipe dificile.”Aș dori să mulțumesc tuturor celor care m-au onorat cu sprijinul și loialitatea lor. Am fost mișcat de numeroasele tale mesaje de dragoste și îngrijorare, în special în ultimele zile”.

Plătit cu onorarii fantastice, de până la 20 de milioane de dolari pentru fiecare film în care a jucat, Deep este acum în pericol să piardă și contractul de 5 milioane de dolari pe care îl are cu casa Dior pentru promovarea parfumuriloe Sauvage.

 

 

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: