Evenimentul Zilei > Monden > Cuplul care a spart showbizul. O prezentatoare TV și un milionar grec! Poveste ca în basme
Cuplul care a spart showbizul. O prezentatoare TV și un milionar grec! Poveste ca în basme

Cuplul care a spart showbizul. O prezentatoare TV și un milionar grec! Poveste ca în basme

Se pare că Vica Blochina a dat lovitura de această dată. Blonda a pus ochii pe un milionar grec și a trecut la acțiune.

Fosta prezentatoare TV petrece clipe de vis cu bărbatul care i-a furat inima, dar nu oriunde, ci pe o insulă de fițe din Grecia.

De curând, Vica Blochina și-a găsit alesul: un milionar grec, care nu ezită să o răsfețe așa cum se cuvine.

Zilele trecute, fosta prezentatoare TV și-a făcut bagajele, s-a urcat în avion și a plecat în Grecia. Mai exact, în Mykonos, insula renumită pentru viața de noapte și experiențele unice.

Vica Bochina a avut, însă, un motiv bine întemeiat pentru care a ales să facă o escapadă! Vedeta s-a dus pe tărâm grecesc pentru a-i sărbători iubitului ziua de naștere. Împreună cu mai mulți prieteni apropiați, dar și cu noua lui cucerire, milionarul grec petrece de câteva zile încontinuu.

Cei doi nu ezită să-și arate dragostea în public, iar Vica Blochina a publicat deja imagini cu cel care îi face inima să tresare.

„Bine ai venit, regina mea!”, i-a transmis milionarul grec Vicăi Blochina la fotografia publicată cu el. Au fost, însă, și câțiva răutăcioși care au comentat pe seama iubitului ei.

„Cine e copilul ăsta? L-ai înfiat?”, a comentat un internaut. Fosta prezentatoare TV nu s-a lăsat, însă, afectată de gurile rele și nu a reacționat în vreun fel și își trăiește liniștită povestea de dragoste, scrie Cancan.


După o despărțire cu scandal, Vica Blochina și Victor Pițurcă au ajuns, în urmă cu peste patru ani, să facă pace, de dragul copilului.

“Edan este acum la tatăl lui, aici, în Bucureşti. Când e la mine, când la el, se duce unde vrea el.(…) Edan crește, am fost acum în vacanță, în Cipru, am stat două săptămâni. El joacă fotbal. Și a fost foarte frumos.

El e acum în vacanță și petrece și foarte mult timp cu tatăl lui. Eu cred că orice lucru pe care îl faci în viață trebuie să ți-l asumi. Și poate, la un moment dat, nu ar fi trebuit să fac anumite lucruri în viața mea.

Și poate, nu neapărat scandalul, dar ce a fost – judecata, povestea aceea cu Edan, până la urmă a fost binevenită. Că poate altfel nu rezolvam această problemă niciodată. Edan atunci, pe vremea aia, era foarte mic”, povestea Vica Blochina.