Evenimentul Zilei > Actualitate > Cumpănașu se antrenează cu arma! „Am hotărât să îmi apăr singur familia”
Cumpănașu se antrenează cu arma! „Am hotărât să îmi apăr singur familia”

Cumpănașu se antrenează cu arma! „Am hotărât să îmi apăr singur familia”

Unchiul Alexandrei Măceșanu, fata ucisă de crimianlul din Caracal, e gata să treacă la fapte. El susțiune că va fi pregătit să își apere singur familia.

Drept pentru care a început să se antreneze într-un poligon de trageri cu arma.

”AM HOTARAT SA-MI APAR SINGUR FAMILIA pana cand vom avea un RESTART al institutiilor menite sa ne apere. Asa ca am participat la mai multe sesiuni de tragere in poligon cu arme!!.

LUPTA MEA IMPOTRIVA TUTUROR CLANURILOR CARE AU OCUPAT ROMANIA CONTINUA PANA LA CAPAT. ORI EU ORI EI! Nu pot accepta rapirea si prostituarea copiilor Romaniei pt satisfacerea unor oameni bolnavi. In Italia exista 10 MILIOANE de „Consumatori” de prostituate iar 60% provin din Romania!!!!!

Nu mai spun ca ajung la bugetul Italiei multe miliarde de euro. Nu contest dreptul acestora de a legaliza prostitutia si dreptul oricarei femei de a se prostitua DAR va pot spune ca autoritatile italiene INCHID OCHII la retelele de fete fortate sa practice prostitutia includiv minore!. De ce? Pt ca ei isi apara „CONSUMATORII”.

Voi cere Parlamentului European sa audieze autoritatile italiene si sa verifice in ce masura isi fac datoria”, a scris Alexandru Cumpănașu, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: Alexandru Cumpănașu / Facebook

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: