Evenimentul Zilei > Politica > Cum vrea PNL să ajungă la ALEGERI ANTICIPATE. Puciștii din PSD se REPOZIȚIONEAZĂ. Rolul lui Iohannis
Cum vrea PNL să ajungă la ALEGERI ANTICIPATE. Puciștii din PSD se REPOZIȚIONEAZĂ. Rolul lui Iohannis

Cum vrea PNL să ajungă la ALEGERI ANTICIPATE. Puciștii din PSD se REPOZIȚIONEAZĂ. Rolul lui Iohannis

În mijlocul disputelor din PSD, s-a vehiculat informația potrivit căreia Iohannis le-ar fi promis puciștilor că dacă îl dau jos pe Dragnea le asigură participarea la guvernare. Adrian Țuțuianu a declarat pentru Evenimentul Zilei că nu au avut discuții cu Iohannis, că au guvern, care trebuie remaniat.

Liberalii au profitat imediat de breșa formată. Ludovic Orban susține că partidul pe care îl conduce este pregătit să preia guvernarea, în cazul în care PSD va pierde susținerea pentru Palatul Victoria.

Orban spune că vrea ca liberalii să ajungă la guvernare prin alegeri. Dacă moțiunea de cenzură împotriva Guvernului va trece, PNL va pregăti alegeri anticipate. „PNL este pregătit în orice moment să-şi asume răspunderea guvernării. Ceea ce ne dorim este să ajungem la guvernare prin alegeri. Actuala structură a Parlamentului este o structură care nu mai reflectă voinţa reală a cetăţenilor. 80% dintre cetăţeni nu mai suportă PSD şi consideră că România se îndreaptă într-o direcţie greşită. Din când în când, când se produc astfel de mutaţii profunde în opţiunile oamenilor sunt necesare alegeri anticipate. Dacă nu sunt posibile alegeri anticipate, sigur că în ultimă instanţă ne putem angaja la a sigura guvernarea României, dar cu un obiectiv foarte clar de a organiza alegeri cât mai repede pentru că ai cu adevărat legitimitate atunci când te prezinţi în faţa cetăţenilor şi când cetăţenii te votează pentru programul de guvernare cu care te prezinţi", a declarat Orban, potrivit voceavalcii.ro.

Liberalii s-au urnit și încep să pregătească moțiunea de cenzură, după ce fostul președinte Traian Băsescu a făcut apel la toate partidele din opoziție să lupte împotriva PSD.

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: