Evenimentul Zilei > Monden > Cum și-a surprins Dana Budeanu fanii cu ținuta de Crăciun. Foto în articol
Cum și-a surprins Dana Budeanu fanii cu ținuta de Crăciun. Foto în articol

Cum și-a surprins Dana Budeanu fanii cu ținuta de Crăciun. Foto în articol

Dana Budeanu impresionează cu o imagine de la ea din casă, mai precis, cu dressingul care arată mai degrabă cu un magazin de lux. Imaginea este de un rafinament desăvârşit.

Stilista Dana Budeanu, în afară de faptul că îşi creează şi promovează singură hainele, s-a făcut remarcată şi extrem de urmărită pe social media, în special pe Youtube, cu rubrica Verdict unde face ravagii atunci când este vorba de „ameţite şi mafioţi”.

Dar, dincolo de tot ceea ce vedem despre ea,  Dana Budeanu este o femeie independentă, mama a două fetiţe gemene şi după cum vedem are o casă atipică din multe puncte de vedere: interioarele casei nu sunt aliniate clişeelor. Ceea ce iar o face să fie specială.

Într-un interviu, stilista a spus: „Eu nu am cunoscut niciodată până azi un om mai puternic decât mine!”. La cum o vedem şi analizând tot ceea ce realizează singură, am putea să o credem pe cuvânt.

Primul obiect de care dai în faţa uşii acasă la Dana Budeanu este prosopul umed aşezat jos pentru a nu intra cu tălpile murdare în locuinţa imaculată.

„În faţa uşii, pe jos, la intrare, se afla un prosop alb, imaculat, ud, menit să preia mizeria de pe tălpile pantofilor. Dana Budeanu mă aştepta zâmbind” spunea jurnalista care i-a trecut pragul.

„Mai întâi de toate curată. Impecabilă, sterilă, aş spune. Nu cred că vreun germen şi-a făcut speranţe că va trăi mai mult de o secundă pe podelele impecabile, curate până la exagerare. Tablourile, sculptura din hol, oglinzile şi cărţile de artă, liniştea, arcadele albe, griul pal de pe pereţi, locul de luat masa (în care m-am gândit că dacă scapi furculiţa pe jos comiţi o gravă infracţiune) te fac totuşi să te simţi… bine”.

Dressingul Danei Budeanu pe care şi l-ar dori orice femeie

Este posibil ca imaginea să conţină: interior

Dining-ul pregătit pentru  ziua de Crăciun

Este posibil ca imaginea să conţină: masă şi interior
Ultimile pregătiri înainte de a sosi oaspeţii la masa de Crăciun
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, interior
Sursa foto: Facebook – Dana Budeanu