Evenimentul Zilei > Monden > Cum se simte Viorel Lis, după ce a fost externat din spital. Marile probleme de sănătate pe care le are fostul primar general
Cum se simte Viorel Lis, după ce a fost externat din spital. Marile probleme de sănătate pe care le are fostul primar general

Cum se simte Viorel Lis, după ce a fost externat din spital. Marile probleme de sănătate pe care le are fostul primar general

Viorel Lis a depășit o perioadă foarte dificilă, cauzată de infectarea cu coronavirus, iar acum se află în refacere, după cum a anunțat soția sa, Oana Lis.

Viorel Lis, fost primar general al Capitalei, a trecut pentru un moment extrem de complicat. El s-a infectat cu coronavirus și a avut nevoie de internare în spital pentru a fi îngrijit. De asemenea, și soția sa, Oana Lis, a contractat virusul și a ajuns pe mâna medicilor. Între timp, cei doi s-au refăcut, iar Lis, a cărui formă a fost mai severă, și-a revenit.

Viorel Lis și soția sa, Oana, au trecut peste problemele create de infectarea cu coronavirus

„Viorel este într-o stare de fericire maximă pentru că trăiește. Nu credea că o să facă față, era vaccinat. Îmi este recunoscător. Mi-a și zis că dacă mai las dezordine prin casă nici nu mai îndrăznește să-mi zică ceva, având în vedere câtă grijă de el. Se bucură de fiecare clipă, de ficare zi”, a povestit Oana Lis la Antena Stars.

„E un dar de la Dumnezeu fiecare zi la vârsta lui și la comorbiditățile lui. El fizic se recuperează mai greu, mai tușește. Acum o să merg să cumpăr niște suplimente speciale pentru plămâni. Eu m-am pregătit mental pentru boala asta. E ciudat când îl mai sună unele persoane să-l întrebe dacă a murit”, a mai afirmat soția lui Viorel Lis.

Fostul edil al Capitalei se confruntă cu mai multe probleme de sănătate, printre care și diabetul. În urmă cu două săptămâni, Oana Lis dădea informații despre starea soțului ei, care ajunsese la spital.

„E important că am descoperit la timp”

„Viorel are mai multe riscuri, i-a crescut diabetul, mai multe. Stă cu oxigen la salon, suntem împreună în același salon pentru că eu am și grija cu el deoarece are probleme cu picioarele.

Cum am zis, important e că am descoperit la timp. Dacă eram bine nu veneam la spital. El s-a internat primul, la început nu erau locuri pentru mine”, a declarat Oana Lis la Antena Stars.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: