Evenimentul Zilei > Actualitate > Cum se dau unii oameni în SPECTACOL când văd o operă de artă. Pesturi PENIBILE cu statui | GALERIE FOTO
Cum se dau unii oameni în SPECTACOL când văd o operă de artă. Pesturi PENIBILE cu statui | GALERIE FOTO

Cum se dau unii oameni în SPECTACOL când văd o operă de artă. Pesturi PENIBILE cu statui | GALERIE FOTO

Ce-ţi trece prin cap când vezi o statuie? În mod normal, dacă nu recunoşti personajul, te întrebi pe cine reprezintă şi te apropii să afli mai multe date din păcuţele cu explicaţii ce însoţesc de cele mai multe ori o operă de artă.

Pentru unii însă, o statuie, indiferent cât de artistică este ea şi pe cine reprezintă, nu este decât o ocazie de a se da în spectacol pe reţelele de socialiazare, punându-se pe ei în primplan. Nu întodeauna rezultatul îi pune într-o lumină avantajoasă, ba din contră, cei mai mulţi ajung cel puţin într-o postură ruşinoasă.

Exemplele nenumărate de fotografii în care oamenii pozează în posturi nepotrivite cu statui mai mult sau mai puţin celebre, ilustrază cât se poate de sugestiv cât de uşor alunecă oamenii în penibil şi, culmea, mai sunt şi mândrii de asta.

Ce a fost în mintea lor atunci când şi-au făcut pozele ar fi greu de precizat, dar este clar că oamenii respectivi chiar s-au vrut în acea postură. În plus, nu sunt puţini cei care ţin să îşi etaleaze şi talentul actoricesc. Ce a rezultat nu înseamnă neapărat că se şi pricep la asta.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.