Evenimentul Zilei > Actualitate > Cum să te distrezi pe cele mai sigure siteuri de poker din țară
Cum să te distrezi pe cele mai sigure siteuri de poker din țară

Cum să te distrezi pe cele mai sigure siteuri de poker din țară

Aflați din acest articol cum puteți petrece timp de calitate pe cele mai bune siteuri de poker online din România anului 2021, pentru a juca sigur și fără riscuri.

Cum să găsești cele mai bune siteuri de poker online din România în 2021?

Jocul de poker este una din cele mai vechi tipuri de jocuri de noroc, cu o istorie complexă, de la epoci în care semnifica opulență și bunăstare, fiind accesibil și jucat doar în cadrul marilor familii avute, la epoci în care jucătorii de poker se ascundeau în pivnițe special amenajate, la adăpost de mâna lungă a legii. Deși în unele țări jocurile de poker încă sunt interzise și oamenii încă joacă pe ascuns, denumite într-un mod frumos și elegant, underground poker, în majoritatea țărilor lumii, pokerul nu doar că este legal, însă este considerat la fel de inofensiv ca orice alt joc de noroc organizat în cazinouri.

Cu toate acestea, chiar dacă majoritatea țărilor acceptă jocurile de poker și le-au legalizat în timp, avansul tehnologic făcut posibilă apariția cazinourilor online. Legalitatea acestor cazinouri online este în continuare dezbătută de specialiștii, mai mult datorită faptului că universul online poate adăposti  zone încă foarte periculoase. Există aici persoane rău intenționate, care au ca scop câștiguri imediate de pe urma celor neatenți, adică de pe urma celor care introduc date personale sau datele cardului, fără să se asigure dacă siteul accesat este legitim sau nu. Din acest motiv este foarte important nu doar să avem mereu grijă pe ce siteuri de cazinouri online jucăm, dar să și fim siguri că sunt omologate de organele în drept. Haideți să vedem care sunt cele mai bune și sigure siteuri de cazino online din România în anul 2021. Numai așa ne vom  putea bucura cu toții de un joc fără riscuri inutile.

Care sunt regulile principale pentru a recunoaște siteurile de cazino online legale?

 

  1. Studiază legislația

Așa cum am menționat mai sus, există încă țări unde jocurile de poker sunt ilegale, motiv pentru care dacă întâlniți un cazino online ce provine din aceste țări, există șanse mari să fie ilegal. Dacă aceasta este situația, inspectați cu grijă siteul și încercați să verificați legislația acestei țări. Desigur, procesul de verificare a siteurilor poate fi mai lung decât ne-am dori și poate fi extrem de plictisitor, însă mai bine să fim în siguranță și să nu ne lăsăm jefuiți de scammeri.

 

  1. Află care sunt organismele ce se ocupă de jocurie de noroc

Fiecare țară are cel puțin o organizație non-profit sau un organism de stat care verifică, și omologhează cazinourile originare din acea țară, motiv pentru care este important să afli care sunt aceste organisme și să poți recunoaște siglele lor. În acest mod, veți scurta timpul pentru verificarea cazinourile online, pentru că această siglă – de recunoaștere a legalității lor- odată obținută, trebuie afișată pe site în mod obligatoriu.

 

  1. Caută sigla ce garantează legalitatea cazinourilor online

Odată ce ați aflat care sunt organismele care se ocupă de omologarea și aprobarea cazinourilor online, singurul pas ce rămâne de făcut pentru a afla dacă siteul accesat este sau nu legal, este să căutați sigla acestor organisme ce se ocupă de jocurile de noroc. Această siglă trebuie afișată pe siteurile aprobate în mod obligatoriu, ceea ce nu poate fi decât o veste bună, pentru că va face selecția mult mai ușoară.

Cum găsești cele mai bune siteuri legale de poker online din România în 2021

Atunci când vine vorba despre poker online, tema siteurilor celor mai bune este dezbătută frecvent, pokerul fiind unul din cele mai apreciate jocuri de noroc la nivel global. În cele ce urmează vom vedea care sunt cele mai bune siteuri de poker online din România anului 2021, însă, înainte de a trece la subiect, ne dorim să menționăm că este responsabilitatea voastră să verificați ca aceste siteuri să fie aprobate de ONJN sau alte organisme de profil, nu doar din motive de securitate, dar și pentru că este necesară plătirea de taxe pentru profitul primit. Plata taxelor este posibilă doar pe siteurile legale și, prin urmare, sunt aprobate de organismele abilitate.

  1. 888Poker

Bonusul de bun venit este de 100% până la 3.000 lei și se acordă doar jucătorilor noi. După efectuarea depozitului, jucătorul va primi un e-mail cu un link pentru revendicarea bonusului. Valabilitatea pentru acumularea punctelor necesare pentru deblocarea bonusului este de 90 de zile. Puteți vedea o recenzie foarte bună a 888 poker Romania pe https://www.inselatorie.ro/poker/888poker/.

  1. NetBet

NetBet oferă un bonus de 200% până la 1500 de euro la prima depunere. Vârsta minimă de joc este de 18 ani. Suma de depunere minimă este de 20 RON. Valabilitate 45 de zile pentru a acumula punctele necesare pentru deblocarea bonusului de 200%.

  1. UniBet

Vârsta minimă admisă pentru a juca pe acest site este de 18 ani, și este accesibil doar pentru clienții cu domiciliu în România. Depunerea minimă inițială este de 10 de euro. Bonusul incremental de 200 EUR este eliberat treptat. Valabilitatea pentru a acumula punctele necesare pentru deblocarea bonusului este de 60 de zile.

Dacă sunteți fani ai sporturilor și ai pariurilor sportive, v-ar putea interesa și articolul nostru despre legendarul meci al Chelsea pentru câștigarea SuperCupei Europene. Noi vă mulțumim că ne sunteți alături și vă invităm să aruncați o privire și pe celelalte articole ale noastre.