Evenimentul Zilei > Monden > Cum s-au îmbrăcat doamnele din politică în ziua votului. Soţia lui Emil Boc a şocat FOTO
Cum s-au îmbrăcat doamnele din politică în ziua votului. Soţia lui Emil Boc a şocat FOTO

Cum s-au îmbrăcat doamnele din politică în ziua votului. Soţia lui Emil Boc a şocat FOTO

Doamnele din politică s-au pregătit serios pentru ziua votului - conştiente de faptul că toate televiziunile vor fi cu ochii pe ele. Apariţia unor dintre ele a şocat după cum veţi observa în imaginile de mai jos.

Extrem de elegante, coafate, cu măști asortate, așa au apărut la vot doamnele din politică. De departe soția primarului Emil Boc a fost cea care a ieșit în evidență. Aceasta a ales o ţinută sobră, în negru, de la mască  până la pantofi. În contrast vine culoarea părului în nunaţe puternice de violet.

Emil Boc și soția au votat la alegerile locale 2020

Raluca Turcan a votat la Sibiu. „Astăzi am votat încercând să ofer Sibiului cei mai buni oameni pentru viitor! Îmi doresc de la românii responsabili, care înțeleg că nu ne putem juca cu soarta țării, să facă la fel!”, a scris pe social media. Ea a ales o ţinută sobră încadrată perfect cu acest anotimp.

Raluca Turcan a votat la alegerile locale 2020

 Lia Olguța Vasilescu a votat la Craiova și a ales să poarte în această zi o rochie de un violet puternic, în contrast cu nuanțele roșiatice din păr, mască albă şi un lanţ lung peste rochie.

Lia Olguța Vasilescu a votat la Craiova într-o rochie mov

Gabriela Firea a fost prima la secția de vot si a declarat: „Am votat dis-de-dimineață. Mă bucur că am ajuns și de această dată să fiu primul votant din această secție”. Candidata la Primăria Generală a Capitalei a ales o ţinută formată din pantaloni crem, bluză în aceeași nuanță, asortată cu părul, peste care a avut un sacou albastru. Masca a fost una atipică, albastră cu imprimeuri, în ton cu ținuta.

Firea, prima la secția de vot. Graba va strica sau nu treaba?

Carmen Iohannis a  venit singură la vot. Soţia preşedintelui României s-a îmbrăcată într-o rochie viu colorată combinată cu un sacou uşor, geantă albă şi mască simplă. Ea a votat la Școala nr. 4, a așteptat câteva minute la coadă dar nu a făcut declarații la plecare.

Carmen Iohannis la vot

Maria Băsescu, de departe, a fost cea mai elegantă doamnă în ziua alegerilor. Soţia fostului preşedinte Băsescu a  ales un costum bleumarin, fustă și sacou, cu o croială impecabilă, o bluză nude, mască simplă. Europarlamentarul Băsescu şi candidat la Primăria Generală a Capitalei a ales un sacou tot bleumarin, pantaloni nude şi mască, de asemenea, simplă, potrivit celor relatate de  playtech.

Traian Băsescu și soția lui au votat la alegerile locale 2020