Evenimentul Zilei > Monden > Cum s-a îmbrăcat Elena Băsescu în prima zi de școală a copiilor. Imagini inedite de la festivitatea de deschidere
Cum s-a îmbrăcat Elena Băsescu în prima zi de școală a copiilor. Imagini inedite de la festivitatea de deschidere

Cum s-a îmbrăcat Elena Băsescu în prima zi de școală a copiilor. Imagini inedite de la festivitatea de deschidere

Elena Băsescu a postat o fotografie de la festivitatea de deschidere a noului an școlar, unde și-a însoțit doi dintre copii.

Fiica lui Traian Băsescu, fostul președinte al României, Elena Băsescu, și-a însoțit, ca mulți alți părinți, copiii la festivitatea de deschidere a noului an școlar. Fiica fostului președinte a ținut să păstreze amintirea acestei zile, de 13 septembrie, prima zi de școală, imortalizată într-o fotografie. EBA apare în imagine alături de cei doi copii, după cum relatează impact.ro.

În vârstă de 41 de ani, Elena Băsescu se implică foarte mult în creșterea celor trei copii ai săi, Traian Junior, Sofia Anais și Anastasia. Indiferent de cariera pe care a urmat-o, ea a fost aproape de copii și s-a ocupat ca aceștia să primească o educație foarte bună.

Cum a apărut fiica lui Băsescu la deschiderea anului școlar

Cu ocazia începutului de an școlar, fiica lui Traian Băsescu a apărut alături de doi copii mai mari, Traian Junior și Sofia Anais la festivitatea de deschidere a anului școlar. Elena Băsescu s-a fotografiat alături de copiii ei chiar în curtea școlii. Aceștia sunt înscriși la o școală autorizată cu învățământ bilingv, în limbile română și engleză, Complexul Educațional Laude-Reut.

În prima zi de școală, fiica fostului președinte a ținut să se asorteze perfect cu cei doi copii, care au îmbrăcat uniforma școlii, cămașă albă.

La final, fiica fostului președinte, în prezent europarlamentar, făcut publică imaginea emoționantă, postând-o pe o rețea de socializare.

Ce venituri încasează Elena Băsescu

Mamă a trei copii, despre Elena Băsescu se poate spune că nu a prea avut noroc în dragoste. În schimb, pentru ea lucrurile par să se fi așezat în plan profesional. Ea lucrează în Parlamentul României, ca consilier la Comisia de Afaceri Europene.

Se pare că fiica lui Traian Băsescu ar câștiga pe luna aproximativ 6.000 de lei, la care se mai adaugă pensia alimentară pe care o primește pentru întreținerea minorilor. Conform declarației de avere a fiicei fostului președinte, suma aceasta se ridică la aproximativ 60.000 de lei pe an.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: