Evenimentul Zilei > EVZ Special > Cum o să reacționeze Pepe? El este bărbatul care i-a sucit mințile Ralucăi Pastramă
Cum o să reacționeze Pepe? El este bărbatul care i-a sucit mințile Ralucăi Pastramă

Cum o să reacționeze Pepe? El este bărbatul care i-a sucit mințile Ralucăi Pastramă

Se pare că Raluca Pastramă a trecut complet peste povestea de iubire pe care a avut-o cu Pepe și și-a găsit liniștea în brațele altui bărbat.

După ce Raluca Pastramă și Pepe au decis să divorțeze, o undă de soc s-a produs în showbiz-ul românesc. Și-au aruncat cuvinte grele și s-a speculat mult în jurul despărțirii lor, însă cei doi par că și-au refăcut viața.

Recent Raluca Pastramă a postat pe rețelele sociale o fotografie care i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Focoasa brunetă apare alături de iubitul ei, aceștia sărutându-se cu pasiune. Cu toate acestea, imaginea a fost ștearsă în doar câteva minute, scriu jurnaliștii de la WOWBiz.

Cu toate că imaginea a fost făcută publică preț de doar câteva minute, nu se cunoaște încă identitatea bărbatului care a reușit să-i cucerească inima Ralucăi Pastramă. Brutena i-a ascuns fața cu ajutorul unui stiker. Cu toate acestea, imaginea a fost însoțită și de o descriere: „Iubirea mea”, semn că relația este destul de serioasă.

Și Pepe este îndrăgostit lulea

Pepe a fost cucerit complet de tânăra Yasmine Ody. Aceasta se bucură de toată atenția și iubirea celebrului artist. Trecut deja prin două divorțuri, Pepe nu se mai grăbește să facă declarații pompoase despre relațiile sale amoroase și să promită câte-n lună și-n stele. Din contra, artistul este destul de rezervat când vine vorba despre noua lui iubire, cu toate că și-a asumat public relația.

„Nu vreau să dau momentan nicio declarație pentru că suntem foarte la început. Dacă vorbesc acum, m-aș grăbi. Nu e niciun secret și nu ascund că aș fi cu Yasmine, mai ales că am pus acele filmulețe cu noi pe Stories Instagram. Dacă aș spune vorbi acum că am o relație, și peste două luni nu vom mai fi împreună… Înțelegeți de ce nu vreau să vorbesc”, a declarat Pepe, potrivit click.ro.

Publicat in categoriile: EVZ Special, Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: