Evenimentul Zilei > Monden > Cum le-a dat Robbie Williams viața românilor peste cap
Cum le-a dat Robbie Williams viața românilor peste cap

Cum le-a dat Robbie Williams viața românilor peste cap

Zeci de mii de oameni l-au așteptat pe celebrul cântăreț englez în Piața Constituției. Pentru a fi la concert, românii și-au amânat concediile, au făcut economii și chiar s-au învoit de la serviciu. Ei spun că sacrifi cul a meritat și că a fost un concert așa cum au sperat

Circa 65.000 de spectatori au fost prezenţi la întâlnirea cu Robbie Williams, la un concert extraordinar în Piaţa Constituţiei, din Capitală. Fani sau admiratori mai puțin înflăcărați, oamenii nu s-au speriat de căldura moleșitoare și s-au implicat într-un spectacol ce se anunța ieșit din tipare. Au cântat, au dansat și l-au făcut pe celebrul Robbie Williams să se emoționeze.

Pentru a fi aici, ei au povestit că și-au amânat concediile, și-au lăsat treburile de-o parte și chiar s-au învoit de la serviciu. „De acum încolo mă gândesc la concediu. Nu am vrut să ratez acest concert. Nu se întâmplă în fiecare zi să-l vezi pe Robbie Williams la București”, a spus o spectatoare trecută de prima tinerețe.


FOTO: Circa 65.000 de spectatori au cântat cu Robbie Williams„Pentru mine, Robbie Williams e foarte important, îl ascult de când eram și mai tânăr, altfel nu mai veneam pe căldura asta, uite, și nu mai dădeam atâția bani pe bilete. Le-am cumpărat imediat ce s-au pus în vânzare. Bine am făcut, pentru că altfel nu mai apucam. E unul dintre concertele la care aș fi venit oricum, dar nu le spuneți asta organizatorilor”, a spus, amuzat, Florin, de 24 de ani.

Primul concert împreună

Pe muzica lui Robbie Williams tocmai și-a început relația un cuplu din Pitești. „De acum încolo vom avea amintiri speciale legate de Robbie Williams. Suntem la început de relație și este primul eveniment important pe care îl trăim împreună”, au spus ei veseli.

Melodiile lui Robbie Williams au sunat impecabil în Piața Constituției, în fața impresionantei clădiri a Casei Poporului, puternic iluminată în culori și în fața unui public atât de numeros și de cald, încât a reuşit să-l emoționeze pe cântărețul englez. Artistului nu i-a venit să creadă când a văzut că românii știu melodiile și îl acompaniază, indiferent de ce piesă din repertoriul său alege. „E incredibil! Voi chiar ați auzit de mine!”, a spus Williams. „Am cântat tot concertul alături de el. Nu ai cum să nu știi versurile de la «Feel», «Angels» sau «Better Man». Iar «We Will Rock You» sau «Bohemian Rhapsody», e obligatoriu…”, a explicat o adolescentă de 16 ani.

„Am fost speriat când am auzit că voi cânta aici. Vă mulţumesc români, sunteţi f…ing amazing. Vă dedic: Angels”, a spus în încheiere Williams, care a învățat din vizita sa în România cuvintele „bună seara” și „mulțumesc”.

La numai trei ore după spectacol, artistul englez a postat pe Twitter: „București: uneori e atât de bun încât e indescriptibil. La fel de bun ca orice spectacol live pe care l-am avut vreodată. Ați fost imbatabili în seara asta!”

După două ore de show intens, în grupuri mari, cei mai mulți dintre spectatori s-au îndreptat spre Centrul Vechi.


FOTO: Bucureștenii l-au impresionat pe cântărețul purtător de kilt, cântând odată cu el fi ecare melodie a artistului.Tricolorul, fluturat de artist

În Piața Constituției, Robbie Williams nu s-a ferit să interacționeze cu spectatorii din primele rânduri. Starul a coborât și a dat mâna cu românii și chiar i-a antrenat în spectacolul său. Astfel, a pus ochii pe o fată frumoasă, din Constanța, pe care a invitat-o pe scenă pentru a-i fi parteneră la show-ul piesei „Candy”. Mai mult, la finalul concertului, încântat de primirea făcută în România, Robbie Williams a fluturat Tricolorul către public. Cel care a adus drapelul la concert a fost Alin Daniel Pandaru, un blogger de 26 de ani, un cunoscător al concertelor. Tânărul a povestit că, pentru a fi chiar în fața scenei, lângă gardul de protecție, unde a întins Tricolorul, el s-a dus în Piața Constituției încă de la ora 14.00.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: