Evenimentul Zilei > International > Cum își UCIDE și TORTUREAZĂ victimele Al-Assad. CRUZIMEA „măcelarului” pe care Putin vrea să-l mențină la putere | GALERIE FOTO
Cum își UCIDE și TORTUREAZĂ victimele  Al-Assad. CRUZIMEA „măcelarului” pe care Putin vrea să-l mențină la putere | GALERIE FOTO

Cum își UCIDE și TORTUREAZĂ victimele Al-Assad. CRUZIMEA „măcelarului” pe care Putin vrea să-l mențină la putere | GALERIE FOTO

O noua carte, cu 45.000 de imagini macabre, dezvăluie că tortura și crima este o practică răspândită în regimul președintelui Bashar al-Assad, supranumit "măcelarul" din cauza modului barbar în care își chinuia victimile.

AVERTIMENT: Imaginile din galeria foto de mai sus nu sunt recomandate persoanelor sensibile.

Cu ochii scoși, numai piele și os, cu urme de cruzime inimaginabile, cadavrele celor pe care dictatorul îi vroaia eliminați erau aruncate la grămadă înainte de a fi ambalați în folii de plastic.

Fotografiile au fost realizate de un fotograf militar, care a decis să dezvăluie lumii adevărata natură a omului pe care Rusia se luptă să îl mențină la guvernare, relatează Daily Mail.

Folosind numele conspirativ Cezar, fotograful a expus oroarea regimului sirian condus de Bashar al-Assad. El a mărturist că a risca oricând să fie ucis dacă s-ar fi bănuit că strânge imaginile terifiante ca probe împotriva lui Assad. 

Fotografiile lui Cezar, dintre care multe sunt mult prea macabre pentru a fi expuse, au condus la declanșare unei anchetă internaționale în dictatorul sirian este acuzat de crime împotriva umanității.