Evenimentul Zilei > EVZ Play > Cum i-au convins americanii pe Iliescu și Năstase că Pacepa trăiește. Dezvăluiri pe EVZ Play
VIDEO

Cum i-au convins americanii pe Iliescu și Năstase că Pacepa trăiește. Dezvăluiri pe EVZ Play

Urmăriți un interviu senzațional cu Cătălin Dancu, avocatul care a reușit să recupereze pentru fugarul Ioan Mihai Pacepa titlul de general.

Emisiune transmisă pe canalul nostru de youtube EVZ CAPITAL sau pe pagina noastră de facebook. Alice Barbu și Alecu Racoviceanu au reușit să refacă istoria procesului în urma căruia Pacepa a scăpat de dubla condamnare la moarte. Ce rol au jucat autoritățile americane în justiția română. Cum au reușit să-i convingă pe Ion Iliescu și Adrian Năstase că Pacepa trăiește.

Ce s-a întâmplat cu averea uriașă pe care el a lăsat-o în România, în 1978, când a părăsit tabăra Tratatului de la Varșovia și a ajuns exact la inamic, forțele NATO. Povestea avocatului mai cuprinde amănunte necunoscute până acum despre soarta judecătorului care l-a condamnat pe Pacepa și despre cum a reușit să influențeze relațiile diplomatice recente dintre România și Israel.

Publicat in categoriile: EVZ Play
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: