Evenimentul Zilei > Actualitate > Cum i-a pus Elena Ceaușescu microfoane în birou lui Nea Nicu. Răspunsul pe EVZ PLAY
VIDEO

Cum i-a pus Elena Ceaușescu microfoane în birou lui Nea Nicu. Răspunsul pe EVZ PLAY

Ediție specială din studioul EVZ PLAY. Constantin Boștină, fostul secretar personal al lui Nicolae Ceaușescu, face dezvăluiri despre perioada care a marcat istoria modernă a României.

Emisiunea marchează apariția numărului 41 al revistei Evenimentul Istoric, 124 de pagini de istorie adevărată, care conține, pe lângă multe alte articole interesante, și mărturii despre căderea lui Ceaușescu.

De curând editura noastră a organizat lansarea cărții ”În ochiul ciclonului”, care conține alte mărturii ale lui Constantin Boștină. Revista și cartea pot fi găsite la punctele de difuzare a presei, dar și prin comanda online pe https://agoramag.ro/in-ochiul-ciclonului.

Urmăriți pe EVZ CAPITAL, canalul nostru de Youtube și pe pagina noastră de Facebook dezvăluirile unuia dintre cei mai apropiați colaboratori ai lui Nicolae Ceaușescu.

Jurnalistul Alecu Racoviceanu și cercetătoarea Alice Barbu află răspunsul multor întrebări adresate adesea în spațiul public privind epoca Nicolae Ceaușescu.

Din discuție veți afla cum își lua Ceaușescu deciziile, ce influență a avut Elena Ceaușescu în viața copiilor ei, care au fost greșelile făcute de Ceaușescu în ultimul deceniu și dacă știa ce avea să se întâmple în decembrie 1989.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: