Încă de mai bine de o săptămână Gina Pistol și-a pregătit bagajul pentru maternitate, dar să vedeți cum se pregătește Smiley pentru postura de tată. Gina a pus în geantă toate cele necesare pentru igiena ei și a fetiței. În plus, duce cu ea și un kit pentru recoltat celule stem. Gina și Smiley au decis să facă acest lucru, pentru ca, în caz că fiica lor ar avea o suferință majoră, să aibă șanse în plus de vindecare.

Pentru primul lor copil, Gina și Smiley s-au pregătit temeinic. Au reamenajat casa, au pregătit camera „buburuzei” – cum era alintată micuța, și au făcut cumpărături cu toate cele necesare. Acum nu mai au decât de așteptat. Stress-ul e mare, pentru amândoi părinții. În acest context, Smiley s-a apucat serios de sport, face alergări aproape zilnic, și își gătește sănătos. Între timp, Gina se minunează cât de „mare” a crescut și le arată burtica cu fetița fanilor.

Iată cum se pregătește Smiley pentru postura de tată

Smiley  a mărturisit că e stresat și emoționat, într-un mod pozitiv în legătură cu nașterea fetiței lui. Ca să mă pregătesc mai serios îmi pun compilație cu copiii care plâng pe YouTube, ca să mă obișnuiesc cu zgomotul”, a mărturisit cântărețul.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.