Evenimentul Zilei > Actualitate > Cum arată TOPOARELE AMERINDIENE care fac din UCIGAŞII lui Osama bin Laden o echipă LETALĂ | GALERIE FOTO
Cum arată TOPOARELE AMERINDIENE care fac din UCIGAŞII lui Osama bin Laden o echipă LETALĂ | GALERIE FOTO

Cum arată TOPOARELE AMERINDIENE care fac din UCIGAŞII lui Osama bin Laden o echipă LETALĂ | GALERIE FOTO

În timpul misiunilor forţelor militare americane de elită SEAL Team 6, care au participat la uciderea liderului terorist Osama bin Laden, soldaţii aleg, uneori, ca în arsenalul de arme pe care îl poartă la ei să se afle şi topoarele amerindiene numite “tomahawk”.

  Cea mai mare PUŞCĂ din lume a SPULBERAT 90 de păsări dintr-un foc. Cum arată TERIBILA armă | GALERIE FOTO 

Acest fapt reiese dintr-un amplu studiu realizat de publicaţia The New York Times cu privire la istoria trupelor de elită.

Însă topoarele folosite de soldaţii americani nu sunt unele obişnuite, ci sunt tomahawk-uri “meşterite” de maestrul producător de cuţite Daniel Winkler, cel care a creat armele folosite în filmul “Ultimul Mohican” din 1992.

Winkler a fost ales, de asemenea, consultant pentru filmul “Zero Dark Thirty”, nominalizat la Oscar pentru cel mai bun film în 2012.

Aflaţi, din GALERIA FOTO de mai sus, cum arată tomahawk-urile create de Daniel Winkler pe care SEAl Team 6 o foloseşte în misiunile de maximă importanţă.


  DEZASTRU iminent! Vine SFÂRŞITUL LUMII şi JUDECATA DE APOI şi nimeni nu va scăpa de asta. Până şi NASA a luat atitudine