Evenimentul Zilei > Monden > Cum arată Miss Planet goală?! Show incendiar pe balconul unui hotel de fițe din Mamaia
Cum arată Miss Planet goală?! Show incendiar pe balconul unui hotel de fițe din Mamaia

Cum arată Miss Planet goală?! Show incendiar pe balconul unui hotel de fițe din Mamaia

Miss Planet, sau Bianca Hodișan pe numele său real, a fost protagonista unui show incendiar pe balconul unui hotel de lux din Mamaia.

Abia au împlinit o lună de când relația lor a fost făcută publică și deja ocupă „prima pagină” a ziarelor din România.

Flirck „Domnul Rimă” și Denisa Hodișan, cunoscută pentru faptul că a câștigat concursul Miss Planet 2019, se răsfață cu fiecare ocazie pe care o au, iar cum vara e deja aici, cei doi s-au hotărât să petreacă mai multe zile pe litoralul românesc, dar nu așa oricum, ci la un hotel de fițe din stațiunea milionarilor, Mamaia.

Flick și fotomodelul Denisa Hodişan au fost protagoniștii unor momente extrem de senzuale, pe balconul hotelului de pe litoral în care au petrecut sfârșitul de săptămână.

Deși temperatura din termometre sare deja de 35 de grade Celsius, alături de o astfel de femeie este imposibil ca atmosfera să nu fie incendiară cu absolut orice ocazie. Weekendul petrecut de cei doi la mare nu face nicio excepție, iar imaginile sunt savuroase.

Cei doi au fost protagoniștii unor momente extrem de sexy și fierbinți ce au avut loc chiar pe balconul hotelului în care erau cazați, sub ochii tuturor.

Ca după orice zi obositoare de plajă, îndrăgostiții s-au întors în camera de hotel pe a se relaxa la umbră, la răcoare, dar lucrurile au luat o întorsătură „drastică”. Chiar dacă amândoi erau îmbrăcați în halat, Denisa a renunțat repede la îmbrăcăminte, întrucât este conștientă de trupul său perfect, titlul pe care îl deține dovedind exact acest lucru.

În timp ce Flick butona de zor telefonul mobil, Miss Planet 2019 a venit pe balcon doar în lenjerie intimă. Fără să-i pese de ochii curioșilor, iubita lui Flick a apărut aproape goală și s-a pus în brațele iubitului său, vizibil curios.

Cu un gest „tandru”, Flick și-a arătat afecțiunea față de iubita sa și apoi au început să se sărute cu foc, fără niciun fel de inhibiție, scrie Cancan.