INDECENŢA le va DISTRUGE viaţa. Vor fi aruncate în TEMNIŢĂ după ce au pozat GOALE | FOTO 18+ 

Printre obiectele puse în vânzare s-au aflat articole vestimentare, truse de machiaj, agrafe de păr, lenjerie intimă, precum  şi scrisori de la soţii actriţei Joe DiMaggio şi Arthur Miller.

Cu o carieră în cinematografie de 16 ani, deşi fără niciun fel de experienţă în domeniu înainte de a fi promovată ca sex simbol, Marilyn Monroe a devenit o legendă de talie mondială. În palmaresul ei s-au aflat 29 de filme şi nenumărate apariţii în reviste. Ea a fost, însă, şi muză pentru numeroşi artişti.


  S-a DESPUIAT din nou. Kim Kardashian a arătat TOT în faţa camerelor TV. Imagini NERUŞINATE | GALERIE FOTO 

Actriţa americană a câştigat Globul de Aur pentru rolul din "Unora le place jazz-ul" şi a fost nominalizată la acelaşi trofeu pentru evoluţia ei din filmul "Bus Stop". A primit şi două nominalizări la premiile BAFTA, pentru rolurile din filmele "Şapte ani de căsnicie" şi "Prinţul şi dansatoarea".

Cu timpul, ea a devenit un simbol al frumuseţii întreaga Americă. Mai mult decât atât, în februarie 1954, ea a călătorit în Coreea, pentru a fi prezentată miilor de soldaţi americani care participau la Războiul din Coreea şi a ridica moralul trupelor SUA din regiune.

Marilyn Monroe a murit pe 5 august 1962, la vârsta de 36 de ani, din cauza unei supradoze de droguri şi medicamente.

Aflaţi, din GALERIA FOTO de mai sus, cum arăta Marilyn Monroe în copilărie.

Te-ar putea interesa și: