Evenimentul ZileiSocialCum arată femeia cu cele mai mari buze din lume: Sunt pe punctul de a crăpa, dar tânăra nu-și face nicio grijă. FOTO

Cum arată femeia cu cele mai mari buze din lume: Sunt pe punctul de a crăpa, dar tânăra nu-și face nicio grijă. FOTO

Cum arată femeia cu cele mai mari buze din lume: Sunt pe punctul de a crăpa, dar tânăra nu-și face nicio grijă. FOTO
Trăiește în Sofia, Bulgaria, și are doar 24 de ani. Tânăra pe nume Andrea Ivanova a ajuns pe primele pagini ale ziarelor, după ce a fost supranumită „femeia cu cele mai mari buze din lume”. Și-a injectat buzele de 26 de ori și are mari planuri pe viitor. Speră să obțină același aspect ca una dintre păpușile Bratz. 

Îmbunătățirea buzelor este doar una dintre numeroasele proceduri estetice pe care Andrea le-a urmat. Recent, și-a vizitat medicul pentru o procedură de alungire și conturare a feței, pentru a modifica forma bărbiei și linia maxilarului. Se spune că întreaga intervenție a costat-o în jur de 500 de lire sterline.

Tânăra bulgară în vârstă de 24 de ani vrea să facă mai multe pentru a arăta cât mai similar cu una dintre păpușile Bratz. Următoarea procedură pe care și-a planificat-o are legătură cu modificarea pomeților, pe care speră să îi mărească. Datorită aspectului său unic, tânăra a atras atenția la nivel global.

Femeia cu cele mai mari buze din lume: Are doar 24 de ani

„Mulți bărbați din întreaga lume îmi scriu pe rețelele mele de socializare oferindu-mi bani, călătorii și invitându-mă tot timpul la întâlniri”, a spus Andrea Ivanova. Tânăra și-a făcut atât de multe injecții încât buzele ei arată de parcă sunt pe punctul de a se sparge, însă ea nu-și face nicio grijă din acest punct de vedere. Fiecare injecție la nivelul buzelor ar fi costat-o în jur de 200 de lire sterline.

sursă: Twitter

„Ești superbă, o adevărată gagică!”

„Îmi plac foarte mult și mă simt mult mai bine cu buzele mele. Foarte curând voi face și noi proceduri pentru mărirea lor, dar și a obrajilor”, a mai precizat Andrea Ivanova.

Sunt multe persoane cărora le plac buzele Andreei – comentariile au demonstrat totul. „Cele mai bune buze din lume”/ „Buzele mele preferate”/ „Ești o femeie foarte, foarte frumoasă…”/ „Ești superbă, o adevărată gagică!” – sunt doar câteva dintre remarcile internauților.


Accesează: