Demi Moore apare pe coperta ediției din octombrie a revistei. În interviul publicat, actrița vorbește despre viața sa personală, îndeosebi despre copilăria celor trei fiice Rumer Willis, Scout Willis şi Tallulah Willis.

Cu această ocazie, Demi Moore face reclamă lansării autobiografiei sale “Inside Out”, care va fi publicată pe 24 septembrie.

“Este o poveste adevărată despre supraviţuire, despre succes şi abandonarea sinelui – dar şi despre rezistenţă”, a rezumat actriţa.

Demi Guynes (n. 11 noiembrie 1962, Roswell, New Mexico)[n 1] cunoscută profesional ca Demi Moore, este o actriță, regizoare, producătoare și fostă compozitoare și fotomodel american.

În 2003, Moore a început o relație cu actorul Ashton Kutcher, care e cu 15 ani mai tânăr ca ea. Cei doi s-au căsătorit pe 24 septembrie 2005. La nuntă au fost circa 150 de prieteni apropiați și membri ai familiilor cuplului. În noiembrie 2011, după luni de speculații în presă despre starea cuplului, Moore și-a anunțat decizia de a încheia mariajul cu Kutcher.