Evenimentul Zilei > Monden > Cum arată cei patru copii ai prințului Albert de Mocano! Fotografia care a făcut înconjurul internetului
Cum arată cei patru copii ai prințului Albert de Mocano! Fotografia care a făcut înconjurul internetului

Cum arată cei patru copii ai prințului Albert de Mocano! Fotografia care a făcut înconjurul internetului

A apărut prima fotografie cu cei patru copii ai prințului Albert de Monaco. Imaginea a fost postată de fiica cea mare a prințului, iar comentariile internauților nu au încetat să apară.

Gemenii lui Charlene, Jacques și Gabriella, în vârstă de 7 ani, se află alături de descendenții nelegitimi, dar recunoscuți de tatăl lor, Jazmin Grimaldi, 29 de ani, și Alexandre Grimaldi-Coste, 18 ani. Aceștia s-au fotografiat împreună, iar relația lor este din ce în ce mai bună.

Prima fotografie împreună

Jazmin, 29 de ani, fiica nelegitimă a prințului Albert cu Tamara Rotolo, s-a fotografiat alături de fratele vitreg Alexandre Grimaldi-Coste, 18 ani, fiul lui Albert cu însoțitoarea de bord Nicole Coste și gemenii de șapte ani, prințul Jacques și prințesa Gabriella, copiii săi cu prințesa Charlene. Adolescenta a ținut să arate fanilor cum a fost la întâlnirea cu apropiații ei.

Copiii se simt de minune împreună, în timp ce prințesa Charlene de Monaco, în vârstă de 43 de ani, se află la o clinică privată. Aceasta a ajuns la epuizare.

În imaginea care a făcut înconjurul internetului se află Jazmin, îmbrăcată în blugi și un crop top, cu părul prins în codițe. Asemănarea dintre ea și tatăl ei este izbitoare. În fotografie, tânăra este lângă Alexandre, care poartă pantaloni scurți de baschet, un tricou larg. Tot lângă aceasta se află și Gabrielle, îmbrăcată în blugi gri și o haină roz. Geamănul Jacques nu pare impresionat de fotografia cu frații săi, privirea lui nu este în obiectiv.

Aventurile Prințului Albert de Monaco

Înainte să primească titlul de Prinț de Monaco, Albert a recunoscut că este tatăl biologic al lui Alexandre, în vârstă de 18 ani, a cărui mamă este Nicole Coste, fostă însoțitoare de bord Air France din Togo.

Jazmin Grace Grimaldi, născută în 1992, este cea mai mare fiică a prințului. Aceasta este actriță și cântăreață și locuiește în California. Albert a cunoscut-o pe mama ei într-un bar, când lucra ca ospătăriță. Acesta și-a recunoscut fata, dar a întâlnit-o pentru prima data în 2011. Relația dintre cei doi s-a închegat repede.

Alexandre Grimaldi-Coste, născut în 2003, este cel de-al doilea copil și primul fiu al lui Albert. Acesta a avut o aventură cu o însoțitoare de bord din Togo.Prințul s-a ocupat de tânăr și de mama sa, dar băiatul nu se află în linia succesorală.

Prințul Jacques și prințesa Gabriella, născuți în 2014, sunt singurii copii legitimi ai prințului Albert. Acesta s-a căsătorit cu mama lor, prințesa Charlene, potrivit retetesivedete.ro